Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in Utrecht

Utrecht heeft circa 300.000 inwoners en is één van de oudste steden van ons land. In 1122 kreeg Utrecht stadsrechten. Nog steeds straalt het centrum van Utrecht veel historie uit, zoals de Domtoren, die met zijn 112 meter de hoogste toren van Nederland is. Het oude centrum met haar gezellige straatjes en bruisende bevolking is uw bezoek meer dan waard. Leer Utrecht nu kennen door middel van een van onze originele personeelsuitjes of teamuitjes.

Gezellig bedrijfsuitje in Utrecht

Uiteraard is Utrecht met haar vele uitgaansgelegenheden en gezellige inwoners de stad bij uitstek voor het vieren van uw bedrijfsuitje.

De stad Utrecht beschikt over echt alles. Zo is Utrecht een leuke winkelstad, historische stad en culturele stad. Zo bevindt zich in Utrecht het Beatrix theater waar de grotere musicals worden gespeeld. Ook zijn er verschillende musea, zoals het Spoorwegmuseum en het echt typische Nederlandse en vooral Utrechtse Nijntje museum.

Het bedrijfsuitje wat we dan ook uitlichten in Utrecht is de culturele Musical Experience workshop. Tijdens deze workshop voel je een echte musicalster en leert u alle kneepjes van het vak van een expert. Ook het Culturele Arrangement wat speciaal voor de stad Utrecht is ontwikkeld door ons is de moeite waard om te bekijken. 

Toch een wat ander bedrijfsuitje in deze bijzondere stad? Bekijk hieronder de andere 61 uitjes in Utrecht!

 resultaten per pagina
Een gezellige quiz samen met uw collega’s. Een origineel personeelsuitje in Utrecht. Vragen in alle categorieën, dus iedereen kan winnen!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes