How to lose a Million Utrecht

Een origineel personeelsuitje. Laat u verrassen door leuke vragen en ludieke opdrachten verbonden aan markante plekken rondom De Domtoren!

Hartelijke opmaat voor een superleuk bedrijfsuitje

De aangewezen locatie om elkaar te ontmoeten is een geriefelijk eetcafé in de binnenstad. Na een aangenaam welkom wordt u verwend met iets te drinken. 

Wees clever en gewiekst! Verspeel in recordtempo een vermogen

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Aanschuiven voor het culinaire hoogtepunt

Wanneer de zeer verdiende prijs voor het team met het minste geld is uitgereikt, schuift u aan in een supergezellige eetgelegenheid. Er staat een driegangen-maaltijd op de planning. Het biedt volop keuze per gang. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een zorgeloos verlopen personeelsuitje, tot in de puntjes geregeld. Een aanrader!

Reviews How to lose a million Utrecht

Mevrouw L.T. Tensen: “Leuk om in groepjes door een onbekende stad te lopen en door het zoeken naar de foto´s bekijk je de stad op een andere manier dan je normaal zou doen. Begeleiding was goed. Drankje vooraf en eten in het restaurant was prima geregeld!”
Vreugdenhil: "Op een zonnig terras aan de gracht werden we goed verzorgd met hapjes en drankjes. Na afloop werden de foto's getoond die door de teams zelf gemaakt waren. Dat leverde hilarische taferelen op. Een zeer geslaagd bedrijfsuitje."
Mevrouw A. Smit: "We hadden echt een onwijs leuke dag gehad. Het spel was heel goed in de smaak gevallen. Iedereen vond het leuk. Leuke opdrachten. Enig minpuntje, bij sommige punten pikte de telefoon de opdracht niet goed op. Moesten we een aantal keer heen en weer lopen wou de vraag in beeld komen. Maar verder top. Goed ook qua loopafstand. Ook het eten was goed verzorgd." 

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie