How to lose a Million Enschede

Een spannend teamuitje in de stadskern van de oude textielstad: Raak razendsnel van uw kapitaal af! En vul de zakken van de andere teams…

Aangenaam verzamelpunt van uw bedrijfsuitje

Uw gezelschap spreekt af in een leuk etablissement in de binnenstad. De ontvangst is allerhartelijkst. U krijgt een aperitief geschonken. De spelleider neemt het woord en legt de regels van het spel uit. Als de glazen leeg zijn, worden er teams gevormd. 

Elke toplocatie een grappige vraag of opdracht op smartphone!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Aanschuiven in een geweldig restaurant

Als alle financiële perikelen afgehandeld zijn, volgt een heerlijk klapstuk van het evenement. U gaat aan tafel in een feestelijk restaurant in de mooie binnenstad. Het diner bestaat uit drie gangen. Per gang kunt u vis, vlees of vegetarisch als hoofdingrediënt kiezen. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening

Met een voldaan gevoel sluit u de dag af. Het was een levendig en tot in de puntjes gecoördineerd personeelsuitje!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie