Help, de directeur is ontvoerd Enschede

Het is de taak van uw team om hem op te sporen. In de oude textielstad gebruikt u uw smartphone en alle moderne methoden. Een bloedstollend personeelsuitje!

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Enschede begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Enschede

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Enschede zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

Feestelijk dineren na goed speurwerk

Het spreekt voor zich dat wij de directeur een behouden thuiskomst wensen, zodat u gezellig met elkaar kunt napraten aan het driegangen-diner waarmee het teamuitje wordt afgesloten. Elke gang kunt u kiezen tussen vlees, vis en vegetarisch. Collega's die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze flexibiliteit.

Na afloop kunt u omzien naar een zorgeloos en tot in de puntjes verzorgd afdelingsuitje!

Review

Symbol BV: "Het was een zeer leuke middag activiteit voor ons bedrijfsuitje. De activiteit was vol met leuke opdrachten en het diner als afsluiting was super. Ook de begeleiding door Joyceline was super fijn en helder en leuk opgezet. Als cijfer zouden wij dit evenement een 9 willen geven."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 102,35
21 - 39 € 85 € 97,75
40 - 60 € 82 € 94,30
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
· Gebruik 'Help de directeur is ontvoerd' app
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Citygame 'Help de directeur is ontvoerd'
17.30 uur Prijsuitreiking
18.00 uur Diner

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie