Walking Dinner Enschede

Een ontspannen bedrijfsuitje in Enschede: Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, zit er schwung in de avond. De afwisseling met de leuke wandeling maakt het af. Verras uw team met dit compleet verzorgde walking dinner!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Enschede: voorgerecht

In de gezellige binnenstad van Enschede komt u aan het begin van de avond samen. Hier begint uw teamuitje met een voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling in Enschede

Na het voorgerecht loopt u naar buiten, waar de gids al klaarstaat om u mee te nemen. Hij heeft speciaal voor dit groepsuitje een mooie route uitgestippeld door het historisch hart van Enschede. De Oude Markt (de huiskamer van Twente) is het bruisende middelpunt van de stad. Hier ziet u hippe koffietentjes, gezellige restaurants en trendy clubs. In de zomer is het één groot terras. In het midden staat de grote kerk, maar het hoogste gebouw is de Alphatoren; een woontoren die meer dan 100 meter hoog is. 

Gevarieerde wandeling met leuke gids
U krijgt een aantal mooie bezienswaardigheden te zien en loopt door smalle historische straatjes. Bijvoorbeeld de Walstraat oftewel het 'kunststraatje'. Ook bekijkt u de villa's waar de textielbaronnen woonden. En wie weet loopt u langs het café waar boerenrockband Normaal is opgericht. De gids speelt leuk in op de sfeer in uw groep en vertelt u de leukste verhalen. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw personeelsuitje

In het derde en laatste restaurant sluit u dit afwisselende uitje samen af. U geniet hier samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (textielverleden, stad van nu, sappige verhalen) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

U wisselt steeds van restaurant, en dus van gesprekspartner. Daarnaast ziet u het mooiste van de stad en hoort u leuke verhalen. In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit ongedwongen personeelsuitje in Enschede!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling?
Dat kan! Neemt u contact met ons op? Dit arrangement kunt u bijvoorbeeld ook overdag doen. Of u kunt vrije tijd laten inplannen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent.

Reserveren Meer informatie