Schilderen als Bob Ross in Enschede

Ontdek de oude meester in uzelf. Met de technieken van Bob Ross maakt elke collega een toplandschap. Kies dit personeelsuitje in Enschede!

Afspreken in een restaurant voor uw teamuitje

De innemende Tukker gastvrijheid valt direct na uw entree op. U krijgt een welkomstdrankje naar keuze aangeboden.

'Iedere dag een goede dag is wanneer je schildert'

Te herkennen aan zijn grappige afro-achtige bos krullen en zijn minzame voorkomen, is Bob Ross vanaf zijn verscheiden (meer dan 10 jaar geleden) onverminderd bewonderd gebleven bij amateurkunstenaars. In zijn populaire programma The Joy of Painting toverde hij binnen een half uur een landschap op het doek, in zijn eigen stijl en met gebruik van zijn eigen kleurenpalet (Van Dyke Brown, Titanium White, Phtalo Green, Phtalo Blue et cetera). Tussen het schilderen door lardeerde hij zijn instructies met licht-filosofische uitspraken over het schilderen, waarvan de titel boven deze alinea een voorbeeld is.

Inmiddels heeft Gary Jenkins het stokje overgenomen. Hij richt zich meer op bloemen en portretten.

U krijgt les van een gecertificeerde kunstenaar

  • Er is een schildersezel en schildergerei voor elke collega
  • U leert alles over de 'nat-in-nattechniek' en de eigenschappen van penselen en kwasten
  • Voor uw secuur gemaakte schilderij stellen wij een bijzondere emballage ter beschikking, zodat u hem makkelijk mee naar huis kunt nemen.

Lekker eten in een supergoed restaurant

We blijven voor een driegangendiner in dit goed aangeschreven restaurant in het belevenisrijke centrum. De spijskaart biedt een riante keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen hebben, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Zonder het bestaan van de Bob Ross Foundation zou dit afdelingsuitje in Enschede niet mogelijk geweest zijn. Het is hun goede inzet dat ons de inspiratie gaf.

Review arrangement:

FBTO"Namens mijn collegae kan ik u vertellen dat wij ons prima vermaakt hebben. De docent was een vrolijke man die ons met passie de kunsten leerde van de Bob Ross techniek. Tot onze verbazing bleek ook iedereen een echte Bob Ross te kunnen schilderen. We hebben veel gelachen. Onze dank en complimenten voor dit bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie