Outdoor Escaperoom Enschede

Combineer een borrel, een outdoor-escape-citygame en een etentje tijdens dit afwisselende bedrijfsuitje in Enschede:  

  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • Outdoor Escaperoom citygame in de binnenstad van Enschede (ca. 2,5 uur)
  • Ervaren begeleiding: spelleider via whatsappcontact
  • 3 gangen keuzemenu of all you can eat restaurant

Ontvangst met een drankje

Uw Outdoor Escaperoom arrangement begint in een gezellig restaurant. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat u bij heeft kunnen praten begint u met de Outdoor Escaperoom citygame. De uitleg heeft u van te voren ontvangen en de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Outdoor Escaperoom citygame Enschede

In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciale plattegrond en een fotoblad. Lukt het u om de plattegrond en de foto's aan elkaar te linken? Dan kunt u de enige juiste route vinden. Hoe werkt het? Als u in een vakje van de plattegrond het gezochte onderwerp ziet, maakt u een foto. Deze stuurt u via whatsapp naar de spelleider. U maakt bijvoorbeeld een foto van een gevelsteen, een standbeeld of een bijzonder naambordje dat binnen het vakje op de plattegrond te vinden is. Hierna ontvangt u direct een berichtje terug van de spelleider. Is de foto juist? Dan weet u meteen of u op de goede weg bent. Elk team gebruikt één smartphone voor dit spel. 

Ontsnap via een mooie route 

Enschede is een mooie stad voor een geslaagd personeelsuitje! Deze stad zit tjokvol gezellige restaurants, de Markt is in de zomer één groot terras. Loop over de klinkerstraatjes, geniet van de gastvrijheid en bewonder de mooie binnenstad. Tijdens uw zoektocht naar de juiste route komt u niet alleen langs de bekende highlights, maar u loopt ook door de verborgen straatjes. Op deze manier heeft de citygame zelfs voor inwoners van Enschede verrassende elementen. Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet als eerste te ontsnappen?

3 gangen keuzemenu of all you can eat diner 

Nadat het winnende team bekend is gemaakt gaat u samen uit eten in hartje stad. U kunt kiezen voor een driegangendiner of een all you can eat restaurant. De bediening ontvangt u hartelijk. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerde kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan eten. Uw etentje vindt plaats bij één van onze partnerrestaurants in de binnenstad van Enschede. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. 

Reviews Outdoor Escaperoom Enschede

Tandartspraktijk Rangel: "Het arrangement was erg leuk. We werden ontvangen met heerlijke hapjes. Vanwege het mooie weer konden we vertoeven op het terras. We maakten 2 groepen en liepen we naar de plek die de kaart aangaf. Vanuit hier gingen beide groepen hun eigen weg. Bij terugkomst hebben we genoten van een heerlijk 3 gangen diner."
Rogier (Overheidsbedrijf uit Nijmegen): "We hebben een leuke dag gehad. De Escape activiteit was prima. Wij hadden het beter moeten lezen tevoren, dat had geholpen. Het eten was wat flauw van smaak. Het contact met jullie was prima."

Geniet samen van dit gevarieerde personeelsuitje in Enschede!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Outdoor Escape Room spel (circa 2,5 uur)
· Ervaren spelleider via whatsappcontact
· 3 gangen keuzemenu of all you can eat diner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Drankje
15.30 uur Outdoor citygame
18.00 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neem contact op!

Reserveren Meer informatie