How to lose a Million Amsterdam

Miljonair voor een dag! Raak uw vermogen kwijt door clever te zijn en een vleugje gemeen. Laat andere teams bulken van het geld. Vier uw teamuitje in het centrum van Amsterdam!

Fijne binnenkomst voor uw groepsuitje

U en uw collega's ontmoeten elkaar in een knus restaurant in het centrum van Amsterdam. U wordt van harte welkom geheten met een glaasje naar keuze. 

Grappige opgaven uitvoeren op de prachtigste locaties!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Aanschuiven in een heerlijk restaurant

Na de zich snel afwisselende voor- en tegenspoed van dit altijd leuke gezelschapsspel, zoekt u een goed aangeschreven restaurant op. Er staat een driegangen-maaltijd op het programma. Het biedt een riante keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze flexibiliteit.

Review How to lose a million Amsterdam

Michael (bedrijf uit Zwolle): "Zeer leuk uitje! Activiteit werd goed uitgelegd en het spelmateriaal zag er goed uit. Ook uiteindelijke powerpoint werd goed ontvangen waarbij kon worden gezien welke foto’s waren gemaakt en welke routes werden gelopen. Het eten was ook goed verzorgd!"

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een zorgeloos verlopen bedrijfsuitje, tot in de puntjes geregeld. Een aanrader!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie