Schilderen als Bob Ross in Amsterdam

Pas de nat-in-nattechniek toe. Leer schilderen met Bob Ross o.l.v. een gecertificeerde docent bij een personeelsuitje in Amsterdam!

Een vriendelijk welkom van uw afdelingsuitje

In de wereldvermaarde binnenstad van Amsterdam komt u niet om de hoofdstedelijke gezelligheid heen. Er wordt u gastvrij een drankje aangeboden.

'Het is jouw wereld, jij bent de schepper!'

Bob Ross is al meer dan een decennium niet meer onder ons, maar zijn beeltenis staat menigeen nog helder voor de geest.  In zijn gedenkwaardige schilder-tutorials op televisie genaamd The Joy of Painting bereikte hij de statuur van cultfiguur. Vergeten worden veelal zijn omvangrijke merites op het terrein van de landschapskunst. Hele volksstammen zijn dankzij Bob gaan schilderen.

De grote navolger Gary Jenkins biedt zijn eigen methode om snel te leren schilderen, zij het niet met landschappen, maar met bloemen en portretten.

Leer snel schilderen o.l.v. een gecertificeerde schilder

  • Met zijn allen werkt u - ieder achter zijn eigen schildersezel - aan een mooie serie landschappen
  • Het fundament van de Bob-Rossmethode is de 'nat-in-nattechniek' die u al spoedig in staat stelt uw artisticiteit te manifesteren
  • Voor uw net gemaakte creatie stellen wij een bijzondere verpakking ter beschikking, zodat u het makkelijk mee naar huis kunt nemen

Afsluitend driegangendiner als klap op de vuurpijl

Als de cursusleider naar huis gaat, blijven u en uw collega's achter in het restaurant. Er wordt een diner van drie gangen opgediend. Voor elk van de drie gangen is er volop keuze uit lekkere gerechten. Vis, vlees of vegetarisch, het maakt niet. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Blijft nog over een bijzonder dankwoord te richten tot de mensen van de Bob Ross Foundation. Dankzij hun inspanningen is het werk van deze opbeurende leraar populairder dan ooit. Het welslagen van dit groepsuitje in Amsterdam is hier een uitvloeisel van!

Optioneel "Floating BBQ"

Het is ook mogelijk om in plaats van het driegangen keuzediner, uw dag samen af te sluiten met een exclusieve BBQ aan boord van een rondvaartboot. U maakt dan een mooie vaartocht van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Personeelsuitje review:

Anoniem: "Iedereen heeft het bedrijfsuitje als erg gezellig bevonden. Bedankt Stadsarrangement!"

Anoniem: "Het arrangement was super geregeld! De locatie was perfect en het schilderen ontzettend leuk. De dames die de cursus verzorgden waren ook erg leuk en zorgden regelmatig voor een lach door hun droge humor tussen het schilderen door. Het eten was erg lekker, de bediening vriendelijk en goed voorbereid, al met al een hele geslaagde avond. Het contact met Stadsarrangementen heb ik als zeer prettig ervaren."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie