De gestolen Rembrandt Amsterdam


Ontvangst

In hartje Amsterdam begint uw avontuur. U wordt gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna maakt u kennis met uw spelleider die u uitleg geeft over het spel "De gestolen Rembrandt".

De gestolen Rembrandt Amsterdam
De beroemde meesterdief Antoine van Zomeren heeft een waardevol schilderij van Rembrandt gestolen, en nu is het hele land in rep en roer. Geruchten gaan dat de meesterdief zich ergens in het centrum van de stad schuilhoudt. Om zowel de meesterdief als het gestolen kunstwerk te vinden, gaat u op zoek naar een cruciale GPS-code. Deze code verkrijgt u door verschillende opdrachten uit te voeren in de stad.

Uw team staat voor de uitdaging om als eerste de GPS-code te vinden en de schuilplaats van Antoine van Zomeren en de gestolen Rembrandt te achterhalen. Elk correct uitgevoerde opdracht brengt u dichter bij de oplossing.

Prijsuitreiking
Het spel eindigt met een prijsuitreiking voor het winnende team en een afsluitend drankje voor iedereen.

Diner
Ter afsluiting van deze dag gaat u aan tafel in een gezellig restaurant in Amsterdam. Hier krijgt u een driegangen diner geserveerd met meerdere keuzes per gang. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen.

Optioneel "Floating BBQ"
Het is ook mogelijk om in plaats van het driegangen keuzediner, uw dag samen af te sluiten met een exclusieve BBQ aan boord van een rondvaartboot. U maakt dan een mooie vaartocht van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Review De gestolen Rembrandt Amsterdam

ISW: "Het arrangement was goed geregeld, vooral de Schreierstoren vond iedereen een erg gezellige locatie."

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 40 € 79 € 90,85
41 - 80 € 75 € 86,25
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3-uur durend stadsspel De gestolen Rembrandt
- Begeleiding door meerdere instructeurs
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie