Walking Dinner Amsterdam

Zoekt u een ontspannen bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan is dit uw arrangement! U gaat samen uit eten in 3 verschillende restaurants op één avond. Tussen de gangen door haalt een stadsgids uw groep op voor een leuke stadswandeling door de binnenstad. Maak uw collega's blij: 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Amsterdam

U ontmoet elkaar in een restaurant in de binnenstad van Amsterdam. Hier begint uw teamuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling in Amsterdam

Na het voorgerecht staat uw eigen Amsterdammer al klaar bij het restaurant. Hij speelt leuk in op de sfeer in uw groep. Samen met deze gids loopt u een mooie wandeling door de binnenstad. De route hangt af van de restaurantkeuzes. Dit is bijvoorbeeld een wandeling rond het gebied bij de Dam, de Oudezijdsburgwal, het Stadhuis op de Dam, de Beurs van Berlage en de Nieuwe Kerk en de Stopera. 

Maar het kan ook een wandeling door de Jordaan zijn. Deze route leidt u langs de Westerkerk, de Noorderkerk en het Anne Frank huis. De gids laat u bij gelegenheid een mooi hofje zien. Hij kan u alles vertellen over de herstructurering van het gebied in de zeventiger jaren, waardoor het zich tot een 'hip' stukje Amsterdam ontwikkelde.

De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw personeelsuitje

U wandelt samen door de binnenstad naar het derde partnerrestaurant. Hier sluit u dit afwisselende uitje op een feestelijke manier af met een heerlijk nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een Grand Dessert. Heeft u iets te vieren? Dan is dit arrangement bij uitstek geschikt omdat u steeds naast iemand anders aan tafel zit! Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden. 

In welke restaurants gaat u uit eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (sappige verhalen, historie) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de gids hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen te bieden. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

Review Walking Dinner Amsterdam

Shell: "Complimenten van degenen die gisteren hebben deel genomen. Ze hebben erg lekker gegeten."

In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Geniet samen van dit gezellige personeelsuitje in Amsterdam!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

De tijdsindeling:
Dit arrangement kunt u ook overdag doen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Als u een andere tijdsindeling wilt kunt u dit bij ons opvragen.

Reserveren Meer informatie