Mindf*ck workshop in Amsterdam

Ontvangst
Het bedrijfsuitje begint in hartje Amsterdam en in een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. En dan...

Magic workshop
De deur op slot en op het puntje van uw stoel... Magic was met dit teamuitje nog nooit zo dichtbij!

In deze workshop neemt u een kijkje achter de schermen bij een professionele goochelaar die u laat zien hoe "afleiding" werkt en wat vingervlugheid nu eigenlijk écht is. Maar dat is nog niet alles... hij leert u ook hoe u zelf twee geweldige trucs kunt uitvoeren zonder wekenlang te oefenen.

Ontdek hoe eenvoudig het is om onze hersenen te manipuleren en onze gedachten te beïnvloeden. Samen bezig zijn met magie brengt u op magische wijze dichter bij elkaar.

Diner
Na afloop van deze enerverende workshop gaat u gezellig samen aan tafel. In een mooi restaurant geniet u van een driegangen diner met meerdere keuzes per gang. Uiteraard houden we met uw groepsuitje rekening met eventuele dieetwensen.

Beleef dit magische personeelsuitje en verbaas u.

Optioneel "Floating BBQ"
Het is ook mogelijk om in plaats van het driegangen keuzediner, uw dag samen af te sluiten met een exclusieve BBQ aan boord van een rondvaartboot. U maakt dan een mooie vaartocht van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Coronaproof-bedrijfsuitje
Dit arrangement is mogelijk als de groep in theateropstelling zit met 1,5 meter afstand tot elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Reviews Mindf*ck workshop in Amsterdam

AethiQs (37 p): "Iedereen vond de Magician geweldig! Wat deed hij het goed! Ontgoocheld en illusies rijker hebben wij de middag afgesloten. Aansluitend hebben wij gedineerd. Wij werden heel goed bediend, vriendelijk personeel en flexibel! Het eten was heerlijk!"
Cecile (bedrijf uit Amsterdam):
"De workshop was ENIG, de man die de workshop gaf deed dat erg leuk, we hebben er van genoten. Het was knap hoe hij alles kon doen terwijl het werkelijk heel erg warm was in het zaaltje waar de workshop gegeven werd. Het eten was verrukkelijk en de bediening tijdens het eten reuze vriendelijk."

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 89 € 102,35
20 - 30 € 79 € 90,85
31 - 60 € 77 € 88,55
61 - 100 € 72 € 82,80
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Mindf*ck workshop
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie