Bedrijfsuitje of teamuitje in Roermond

Roermond heeft een mooi historisch centrum, met maar liefst drie prachtige pleinen die het gezellige karakter van de stad bepalen, en die het decor vormen voor tal van leuke activiteiten die u kunt boeken voor uw vrijgezellenfeest of personeelsuitje.

Ontdek Roermond tijdens een bedrijfsuitje

Aan het begin van de 13e eeuw ontwikkelde Roermond zich tot een knooppunt van handelswegen en de nederzetting kreeg in 1231 stadsrechten. Als Hanzestad speelde de stad een belangrijke rol in de handel met onder andere het Oostzeegebied. Pas in 1839 ging Roermond definitief deel uitmaken van Nederland. Ontdek het best bewaarde geheim van Limburg en boek uw teamuitje of ander groepsuitje in Roermond bij Stadsarrangement.

De Chocolade Workshop in Roermond is een erg populair en een heel gezellig bedrijfsuitje. Je begint de dag natuurlijk met een Limburgse Vlaai en koffie. Hierna volgt de chocolade workshop waar je jouw eigen chocolade kan maken. Na de workshop gaan we het centrum van Roermond in om daar aan te schuiven bij een leuk restaurant waar je een driegangen diner voorgeschoteld krijgt.

In Roermond hebben we nog vele andere bedrijfs-/teamuitje! Bekijk zie hieronder!

 resultaten per pagina
De leukste café-spellen doen met je collega's. Een enerverend personeelsuitje in een van de gezelligste kroegen van Roermond! Inclusief drankjes en prijzen.
Ganzenborden in het echt in hartje Roermond? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje...
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Exclusief bedrijfsuitje in Roermond. Laat u tijdens de opdrachten niet misleiden. Wie is de Mol in uw team? Zoek naar aanwijzingen. Of bent u het zelf?
Bijzonder teamuitje in Roermond. Spreek uw kennis aan. Word Pubquiz kampioen door 30 verrassende vragen te beantwoorden!
Bij dit enerverende personeelsuitje krijgt u de missie een moord op te helderen. Gewapend met een GPS-ontvanger wandelt uw team door Roermond!
Een gezelschapsquiz samen met uw collega’s. Kom naar Roermond voor uw bedrijfsuitje en spui uw NL-kennis. Gebaseerd op Ik Hou Van Holland!
     resultaten per pagina