Happen Stappen Varen Roermond

Een bedrijfsuitje uit onze top tien: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit ontspannen bedrijfsuitje in Roermond: 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Roermond
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje 

Uw uitje begint in de binnenstad van Roermond. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). Inclusief een drankje.

Rondvaart Roermond

Hierna stapt u aan boord. U maakt samen een mooie rondvaart, die begint op de Roer (centrum Roermond). U merkt direct het verschil tussen de drukke stad en de relaxte sfeer op het water. Bekijk de skyline van Roermond, met de Rattentoren, de Theresiabrug en natuurlijk de Munsterkerk. Aan de andere kant van het water ziet u de voorstad. Hier ziet u verschillend gekleurde historische pandjes. De tocht gaat verder op de Maas, richting de Maasplassen. Dit is een mooi natuurgebied dat overgaat in het grootste watersportgebied van Nederland. Hier ziet u alle vormen van watersport. Om het vakantiegevoel compleet te maken vaart u langs stranden, hippe beachclubs en jachthavens. U komt ook langs de drijvende woningen in dit gebied. Denk aan een twee onder één kap, maar dan op het water. Iets voor u? Geniet samen van deze afwisselende vaartocht!

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het volgende restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het hoofdgerecht haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. De gids laat u een aantal highlights zien, waarbij hij zorgt voor beperkte loopafstanden tot de restaurants. Het Arresthuis is zo'n bezienswaardigheid. Deze voormalige gevangenis is omgebouwd tot vijfsterrenhotel. Het Munsterplein is een gezellig plein. Hier kunt u náást een beeld op een bankje zitten. De lichtgekleurde Munsterkerk met de dubbele torens is hier de eyecatcher.

Aan de Markt staat de Christoffelkathedraal, met mooie glas in lood ramen en de hoogste toren van Roermond. Ook het monumentale stadhuis is hier te vinden. Net als op het Munsterplein vindt u hier natuurlijk volop gezellige restaurants en terrasjes, we zijn tenslotte in het Bourgondische deel van ons land. De gids vertelt u de leukste anekdotes en laat u ook de onontdekte straatjes en steegjes zien. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. In de winter kunt u kiezen voor ons Walking dinner arrangement.

Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje in Roermond!

Review

Bouwmensen Limburg: "Het arrangement was prima en goed verzorgd. We hebben met zijn allen een mooie dag gehad. Inhoudelijk was het een mooie mix van verschillende dingen en zeker met een grotere groep is dit leuk en voor ieder wat wils. De boottocht was leuk, het eten in de 3 restaurants erg lekker en super goed verzorgd en de stadswandeling was weer een mooie afwisseling en hebben we weer wat weetjes opgestoken. Een zeer geslaagde dag voor ons."

 

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Rondvaart van ca 70 minuten
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 15.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Reserveren Meer informatie