Schilderen als Bob Ross in Roermond

Leer werken als Gary Jenkins en Bob Ross. U krijgt les van een gediplomeerde schildercoach bij dit creatieve bedrijfsuitje in Roermond!

Gastvrije begroeting in de binnenstad van Roermond

Een hartelijk begin van uw groepsuitje is het stellig in deze plaatselijke topzaak. In een gezellige atmosfeer geniet u collectief van een drankje naar keuze.

'Als je dit kunt, kun je alles!'

Bob Ross had een missie: met zijn methode zou ieder mens kunnen schilderen. In zijn gedenkwaardige schilder-tutorials op televisie genaamd The Joy of Painting verdiende hij het aanzien van cultfiguur. Vergeten wordt dikwijls zijn omvangrijke merites op het vlak van de landschapskunst. Zijn beroemdheid had hij echter net zo goed te danken aan zijn vrolijke, stimulerende uitspraken (zoals het kopje hierboven) als aan het feit dat hij miljoenen liefhebbers aan het schilderen heeft geholpen.

In het gat dat Ross achterliet, is Gary Jenkins gesprongen. Ook hij heeft zijn eigen werkwijze om snel te leren schilderen, zij het dat hij zich meer bezighoudt met het schilderen van bloemen en portretten.

Van een gecertificeerde schilder leert u het snelst

  • Uw eigen schildersezel staat al klaar in het restaurant
  • In een oogwenk hanteert u de penseel, het palet en de kwast alsof u nooit iets anders heeft gedaan
  • Voor uw pas geschilderde schilderij stellen wij een handige verpakking ter beschikking, zodat u hem makkelijk mee naar huis kunt nemen.

Als afsluiter van uw personeelsuitje gaat u lekker uit eten

Na de boeiende workshop blijft u in deze goed aangeschreven eetgelegenheid in de fraaie binnenstad. Er staat een driegangenmenu op het programma. De spijskaart biedt een riante keuzevrijheid. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Ons afdelingsuitje in Roermond is eveneens te danken aan de Bob Ross Foundation die de ideeënwereld en de manier van schilderen van Bob over het voetlicht blijft brengen.

Review teamuitje

BL Groningen: "De workshop was erg leuk maar we misten de Bob Ross pruik bij de docent :)! Contact met Stadsarrangement was zeer prettig om het bedrijfsuitje te organiseren. Het was erg leuk."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie