How to lose a Million Roermond

Trap af met een vermogen en raak bliksemsnel aan de grond! Slimme vragen en ludieke opdrachten in het prachtige stadscentrum van Roermond!

Tref elkaar in een eettentje voor een leuk groepsuitje

De aangewezen locatie om elkaar te begroeten is dit geriefelijke etablissement in de binnenstad. Het onthaal is allerhartelijkst met een glaasje naar keuze. Nadat er teams zijn samengesteld, worden de speciaal geprepareerde smartphones uitgereikt. Onze spelinstructeur doet de bedoeling van deze superleuke stadsactiviteit uit de doeken.

Foto-opdrachten op markante plekken in de stad!

  • Wat een heerlijk gevoel! U heeft een miljoen euro en u MAG er niet verstandig mee omgaan. Beantwoord vragen, wees creatief, raak aan de bedelstaf!
  • Op mooie plekken in de stad krijgt u vragen of opdrachten binnen op de mobiel. Dit kunnen vragen over de stad zijn, maar ook raadsels of grappige foto-opdrachten.
  • Extra opwindende optie is het spekken van de kas van uw naaste belager. U laat ergens geld achter dat opgeteld wordt bij het saldo van wie er passeert óf door een directe tweestrijd aan te gaan.
  • Op het scherm van de mobiel is steeds de meest actuele score van elk team te lezen.
  • Ten slotte: samen een drankje drinken en een verrassing voor het beste team!

Riante keuze uit de heerlijkste lekkernijen

Genoeg gepraat over geldzaken! U zoek een beregoed restaurant op in het schilderachtige centrum van Roermond. Het diner bestaat uit drie gangen. Per gang kunt vis, vlees of vegetarisch als hoofdingrediënt kiezen. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening

Met de gewaarwording dat u uw collega's op iets andere manier heeft leren kennen, wenst u elkaar een veilige thuisreis. U heeft genoten van een actief én heerlijk afdelingsuitje.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 75 € 86,25
25 - 39 € 71 € 81,65
40 - 100 € 69 € 79,35
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie