How to lose a Million Roermond

Trap af met een vermogen en raak bliksemsnel aan de grond! Slimme vragen en ludieke opdrachten in het prachtige stadscentrum van Roermond!

Tref elkaar in een eettentje voor een leuk groepsuitje

De aangewezen locatie om elkaar te begroeten is dit geriefelijke etablissement in de binnenstad. Het onthaal is allerhartelijkst met een glaasje naar keuze. Onze spelinstructeur doet de bedoeling van deze superleuke stadsactiviteit uit de doeken.

Foto-opdrachten op markante plekken in de stad!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Riante keuze uit de heerlijkste lekkernijen

Genoeg gepraat over geldzaken! U zoek een beregoed restaurant op in het schilderachtige centrum van Roermond. Het diner bestaat uit drie gangen. Per gang kunt vis, vlees of vegetarisch als hoofdingrediënt kiezen. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening

Met de gewaarwording dat u uw collega's op iets andere manier heeft leren kennen, wenst u elkaar een veilige thuisreis. U heeft genoten van een actief én heerlijk afdelingsuitje.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie