Walking Dinner Roermond

Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje - inclusief drankjes - in Roermond!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Roermond

Dit ontspannen avondje uit begint in de binnenstad. U ontmoet elkaar in een restaurant. Hier begint u met het voorgerecht. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Natuurlijk drinkt u hier een drankje bij. Hierna maakt u kennis met uw stadsgids uit Roermond.

Stadswandeling met eigen gids

Hij haalt uw groep op bij het restaurant, en laat u het mooiste van zijn stad zien. Het Arresthuis bijvoorbeeld. Deze voormalige gevangenis is omgebouwd tot vijfsterrenhotel. Het Munsterplein is een gezellig plein. Hier kunt u náást een beeld op een bankje zitten. De lichtgekleurde Munsterkerk met de dubbele torens is hier de eyecatcher. 

Aan de Markt staat de Christoffelkathedraal, met mooie glas in lood ramen en de hoogste toren van Roermond. Samen met de torens van de Munsterkerk vormen ze de skyline van de stad. Ook het monumentale stadhuis is aan de Markt te vinden. Net als op het Munsterplein vindt u hier natuurlijk volop kroegen, tavernes, hippe bars en terrasjes. We zijn tenslotte in het bourgondische deel van ons land. Even verderop ziet de Roerkade er uitnodigend uit met de mooie historische panden aan het water, de vele terrassen en de relaxte sfeer die hoort bij een stad aan het water. U hoort onderweg de leukste anekdotes, loopt door onontdekte straatjes en ziet een aantal van de vele highlights. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant, waar de gids afscheid neemt. 

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Mooie afsluiting van uw personeelsuitje in Roermond

Hier staat wederom een mooie tafel klaar voor uw groep. Nadat u gastvrij bent ontvangen kunt u in een ongedwongen sfeer nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt het uitje af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Roerkade, Munsterplein, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Een (nadere) kennismaking met Roermond, gecombineerd met een diner - inclusief drankjes - in drie restaurants: Verras uw team met dit compleet verzorgde bedrijfsuitje!

Review:
VieCuri "Wij hebben een geweldige avond gehad op 10 mei! Dank je wel voor de organisatie, de horeca adressen hadden de zaken prima op orde en met de stadsgids hadden we geen betere kunnen treffen. We zullen in de toekomst zeker nog eens bij jullie aankloppen voor een arrangement."

 

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie