WhatsApp Moordspel Groningen


Na een drankje lost u samen een moord op in de stad. Hierna schuift u aan voor een gezellig etentje. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje in Groningen: 

  • Drankje in de binnenstad
  • Whatsapp moordspel (outdoor citygame)
  • 3 gangen keuzemenu in restaurant in hartje Groningen

Begin van uw personeelsuitje 

Uw dag begint als u samenkomt in een restaurant in hartje Groningen. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een welkomstdrankje. U praat hier bij voordat uw moordspel begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. 

Moordspel in Groningen

De aanwijzingen zijn op bijzondere locaties te vinden, zodat er zelfs voor stadjers verrassingen tussen zitten. Groningen is een perfecte stad voor een geslaagd personeelsuitje. De pakhuizen langs de grachten, de moderne architectuur (Forum) en de historische binnenstad vormen een vrolijke omgeving voor dit arrangement.

Citygame moord: Wie is de dader? 

Na de ontspannen borrel wordt u allemaal rechercheur en gaat u in teams op pad. Wie heeft de moord gepleegd? Met welk moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze plattegrond is ingedeeld in vakken: a1, a2, enz, b1, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Elk vak heeft een bijbehorende foto. Dit kan een foto zijn van een opvallende gevel of een onverwacht detail in een steegje bijvoorbeeld. Als u het voorbeeld op de foto gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het beste team de overwinning opeisen.

3 gangen keuzemenu

Als u allemaal weer uit uw rol van rechercheur bent gestapt gaat u aan tafel. In een van de leukste restaurants van Groningen sluit u het uitje samen af met een driegangendiner. Iedereen heeft bij elke gang een gevarieerde keuze. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Review Whatsapp Moordspel Groningen

Provincie Groningen (combinatie met Tapas workshop): "Wij hebben het uitje als heel plezierig en gezellig ervaren. Positieve reacties gehoord. Het is zeker een heel leuk en interessant arrangement met name de City Game. Je ziet plekjes in de stad waar je normaal niet komt. Geweldig."
De heer Flokstra: "Zeer goed! We hebben veel van de stad kunnen zien. Bedankt voor deze dag"
Mevrouw J. Mulder: "Inhoudelijk erg leuk. Bij sommige foto’s kregen we weer een nieuwe foto als hint en dit werd niet altijd gewaardeerd want dan moest je vaak weer een stukje teruglopen. Maar verder een erg leuke opzet. Qua contact, snelheid van handelen en klantvriendelijkheid hebben jullie zeker een 9 gescoord!"
PV van de Hoorn, Marum: "Wij hebben het stadsarrangement als positief ervaren.  Klantvriendelijk en goed te  bereiken!  sommige vonden de stadswandeling wat tegenvallen. Hadden verwacht dat ze ook door wat hofjes zouden wandelen. verder was alles goed geregeld. Het eten was Prima! We zullen het zekers aanraden!!  Bedankt!"

Ga samen borrelen, los een moord op en sluit af met een etentje. Reserveer dit gevarieerde personeelsuitje in Groningen!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Citygame: WhatsApp Moordspel
· 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Whatsapp Moordspel
17.30 uur Keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie