Walking Dinner Gouda

Verras uw team met dit ontspannen bedrijfsuitje in Gouda. Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, én een leuke wandeling maakt, zit er schwung in deze avond! Lees verder over dit compleet verzorgde walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner: voorgerecht

In de binnenstad van Gouda komt u aan het einde van de middag samen in een mooi restaurant. Hier begint uw personeelsuitje met een voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief. Hierna maakt u kennis met uw Goudse stadsgids.

Stadswandeling in Gouda

De stadsgids haalt u op bij het restaurant. Hij neemt mee door de mooie binnenstad van Gouda. Op deze route is er aandacht voor een aantal bezienswaardigheden. Het stadhuis springt er meteen uit. Het kan niet missen, dit iconische gebouw met de rood-witte luiken. Het staat op het Marktplein. Hier worden ook de Goudse Kaasmarkten gehouden. Rondom ziet u leuke restaurants, en hippe koffietentjes. Het hele jaar door staan hier terrassen.

Gouda heeft de langste kerk van Nederland, een bibliotheek in een chocoladefabriek en de stad is winnaar geweest van de 'Beste binnenstad van Nederland' wedstrijd. U ziet een aantal van de highlights en luistert onderweg naar mooie verhalen. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afronding van een geslaagd personeelsuitje

In weer een nieuw partnerrestaurant in hartje stad rondt u dit afwisselende uitje samen af. Er staat een mooie tafel voor uw groep klaar. U geniet hier samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geef het aan ons door! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (stad van nu, verhalen, architectuur) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de gids hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

U wisselt een paar keer van restaurant, en dus van gesprekspartner. De gids zorgt voor een mooie wandeling (maar eet niet mee). Maak uw collega's blij met dit gevarieerde bedrijfsuitje in Gouda! 

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie