Outdoor Escaperoom Gouda

Combineer een borrel, een outdoor-escape-citygame en een etentje tijdens dit afwisselende bedrijfsuitje in Gouda:  

  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • Outdoor Escaperoom citygame in de binnenstad van Gouda (ca. 2,5 uur)
  • Ervaren begeleiding: spelleider via whatsappcontact
  • 3 gangen keuzemenu of all you can eat diner

Ontvangst met een drankje

Uw Outdoor Escaperoom arrangement begint in een gezellig restaurant. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat u bij heeft kunnen praten begint u met de Outdoor Escaperoom citygame. De uitleg heeft u van te voren ontvangen en de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Outdoor Escaperoom citygame 

In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciale plattegrond en een fotoblad. Lukt het u om de plattegrond en de foto's aan elkaar te linken? Dan kunt u de enige juiste route vinden. Hoe werkt het? Als u in een vakje van de plattegrond het gezochte onderwerp ziet, maakt u een foto. Deze stuurt u via whatsapp naar de spelleider. U maakt bijvoorbeeld een foto van een gevelsteen, een standbeeld of een bijzonder naambordje dat binnen het vakje op de plattegrond te vinden is. Hierna ontvangt u direct een berichtje terug van de spelleider. Is de foto juist? Dan weet u meteen of u op de goede weg bent. Elk team gebruikt één smartphone voor dit spel. 

Gouda: gemáákt voor een geslaagd personeelsuitje! 

De kaas en strooopwafels uit Gouda zijn wereldberoemd. Maar Gouda heeft meer te bieden! Ontdek de best bewaarde geheimen van de stad, bewonder de mooiste verborgen plekjes en wandel door de klinkerstraatjes. Tijdens uw zoektocht naar de juiste route komt u niet alleen langs bekende highlights, maar u loopt ook door de verborgen straatjes. Op deze manier heeft de citygame zelfs voor inwoners van Gouda verrassende elementen. Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet als eerste te ontsnappen?

3 gangen keuzemenu of all you can eat diner 

Nadat het winnende team bekend is gemaakt gaat u samen uit eten in hartje stad. U kunt kiezen tussen een driegangendiner of een all you can eat restaurant. De bediening ontvangt u hartelijk. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerde kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan eten. Uw etentje vindt plaats bij één van onze partnerrestaurants in de binnenstad van Gouda. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. 

Reviews Outdoor Escaperoom Gouda

Intersoftware: "Prima arrangement en mooie balans van gezelligheid en actief bezig zijn. Het spel werd goed ontvangen door collega’s. Leuk om op deze manier de stad te verkennen."
Mevrouw Van Balen: "Arrangement was erg leuk. Goede combi van start (bij het restaurant), midden (wandeltocht) en eind (diner bij het restaurant). De escape wandeling was goed georganiseerd en te doen binnen de tijd. Het restaurant was prima van kwaliteit en een enorme keuze voor het driegangen menu."
Joris: "Wij hebben een leuke middag gehad, hoewel het wel wat fris was. Het competitie element tussen de groepen bracht onvermoede kanten van collega’s naar boven. Het restaurant was prima: leuk om te starten en eindigen op het verwarmde terras en te dineren op een rustige bovenverdieping aan een lange tafel met onze eigen groep. Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde."
Henriëtte (bedrijf uit Urk): "We hebben met ons team een gezellige middag gehad met jullie outdoor escape spel! Tussendoor was er goed contact met de begeleider, ruimte voor een grapje."

Geniet samen van dit gevarieerde personeelsuitje in Gouda!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Outdoor Escape Room spel (circa 2,5 uur)
· Ervaren spelleider via whatsappcontact
· 3 gangen keuzemenu of all you can eat diner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Drankje
15.30 uur Outdoor citygame
18.00 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neem contact op!

Reserveren Meer informatie