Happen Stappen Varen Gouda

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Gouda: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit top tien bedrijfsuitje:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Gouda
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Rondvaart in Gouda

Uw uitje begint met een een rondvaart. De rondvaart begint in het centrum. Vroeger was 'waterstad Gouda' dé verbinding voor de handel tussen Vlaanderen en de Hollandse steden. Nu vaart u deze handelsroute samen. Onderweg komt u door smalle grachtjes, de Donkere Sluis en de bekende Visbanken met de zuilen aan weerskanten van de gracht. Uw schipper vertelt u er alles over. De mooie bruggen in Gouda kunt u van heel dichtbij bekijken. Bijzonder in Gouda is de halfronde Museumhaven. Hier liggen allerlei monumentale schepen die bewoond worden. Daarnaast is er voor de bruine vloot gelegenheid om aan te leggen. Vlak achter deze museumhaven stroomt de IJssel, populair bij watersporters. Verbaas u over het contrast tussen de gezellig drukke plekken in de stad en de rust op het water.

Heerlijk voorgerecht in Gouda

Na de vaartocht gaat u naar een gezellig restaurant in de binnenstad van Gouda. Hier krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Inclusief een drankje.

Stadswandeling met eigen gids

Na het voorgerecht haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Op deze route is er aandacht voor een aantal bezienswaardigheden. Het stadhuis springt er meteen uit. Het kan niet missen, dit iconische gebouw met de rood-witte luiken. Het staat op het Marktplein. Hier worden ook de Goudse Kaasmarkten gehouden. Verder heeft Gouda de langste kerk van Nederland, een bibliotheek in een chocoladefabriek en is de stad winnaar geweest van de 'Beste binnenstad van Nederland' wedstrijd. De gids pikt er een aantal highlights voor u uit, laat u leuke straatjes en steegjes zien, en vertelt u mooie verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

Bij het tweede restaurant kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart met toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. Daarna wandelt u op eigen gelegenheid naar het volgende restaurant.

Mooie afsluiting van uw bedrijfsuitje in Gouda

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U sluit de avond af met een kopje koffie of thee.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken in Gouda met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en het eten.

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door. We zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?
Elke dag van de week. Het arrangement met de hieronder genoemde tijdsindeling is mogelijk van 16 april t/m 24 oktober. U vaart in een boot die gedeeltelijk overdekt kan worden. De boot kan verwarmd worden en er is een toilet aan boord. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Reviews bedrijfsuitje

Mevrouw Narain: "Het arrangement was een groot succes, ik heb er veel complimenten voor gehad."
De heer Rietveld: "De inhoud van ons teamuitje was goed. De begeleiding en restaurants waren klantvriendelijk."

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Gouda!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
· Proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar) of voorgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
· Rondvaart door Gouda (1,5 uur)
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert inclusief koffie of thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Rondvaart
16.45 uur Voorgerecht
17.45 uur Stadswandeling
18.45 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Dessert
21.15 uur Einde (schatting)

Eerder of later beginnen? Neem contact met ons op!

Reserveren Meer informatie