Moordspel in Amsterdam

Verwikkelingen op hoog niveau. Tijdens uw personeelsuitje in Amsterdam uit eten en een moord ophelderen! Wie zag Lady Butterfly het laatst?

Genoeglijke inleiding tot uw afdelingsuitje

Bij binnenkomst maakt u kennis met de Amsterdamse gastvrijheid. U krijgt een welkomstdrankje aangeboden.

Leer denken als Sherlock Holmes

  • Uw teamuitje kent een onverwachte wending wanneer er schokkend nieuws binnenkomt. De arme lady Butterfly, een enorm rijke dame van oude adel, blijkt onder vreemde omstandigheden om het leven te zijn gekomen.
  • Al snel wordt duidelijk dat haar duistere levenswandel een rol heeft gespeeld bij haar dood
  • De butler van de Lady heeft zijn woordje klaar. Hij brengt u op de hoogte van alle details. Via hem krijgt u te horen wat er in het autopsierapport staat en hoe het ongeval/de moord zich vermoedelijk heeft afgespeeld.
  • Ook komt er een filmpje naar boven van de Lady. Te zien is hoe ze vlak voor haar dood haar testament aanpast.
  • Of de baksteen naast haar lichaam de oorzaak was, is de vraag…
  • Laat de dader niet de dans ontspringen. Aan u de missie hem te onthullen.

Het slachtoffer zou het zo gewild hebben

U wist het misschien nog niet, maar 70% van alle moordzaken wordt opgelost tijdens het eten. Onze bijdrage aan de oplossing van deze zaak is het opdienen van een copieus driegangendiner met voor ieder wat wils, een ruime keuze per gang kortom. Allemaal om uw speurwerk te bespoedigen. Medewerkers die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze flexibiliteit.

Uw groepsuitje in de wereldvermaarde binnenstad van Amsterdam is per definitie geslaagd met het moordspel als activiteit. Maar - afhankelijk van de grootte van uw gezelschap - we kunnen altijd meer acteurs inzetten.

Bedrijfsuitje review:

De Hanzeborg"De acteur bleef tijdens het teamuitje uitstekend in zijn rol en hij reageerde erg leuk op reacties van collega's. De informatie is prima, er wordt ook niet zo moeilijk gedaan als er iets gewijzigd wordt tijdens het diner, erg klantvriendelijk, waarvoor dank! Wellicht een idee om iets meer rauwkost te serveren. Verder was alles prima naar wens. We hebben genoten van het uitstapje."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie