Wie is de verrader in Amsterdam?

Beleef een gezellig personeelsuitje in Amsterdam. Dit spel is gebaseerd op het overbekende Wie Is De Mol? Wie van uw medewerkers is de verrader?

Uw afdelingsuitje heeft een sfeervol meeting point

Op een centrale positie in de wereldvermaarde binnenstad van Amsterdam spreken u en uw collega's af. Met zijn allen wordt u onthaald met iets te drinken naar eigen wens.

Zoek de Spion spelen in een wereldstad!

  • De spelcoach legt het spel uit. De eerste (individuele) opdracht wijst uit bij wie u in het team bent ingedeeld. Middels een speciaal ontwikkelde app staat elk team - van ca. 7 collega's - permanent in connectie met de spelleiding.
  • De mol doet zich voor als een enthousiast teamlid, maar ondertussen probeert hij opdrachten te ontregelen. Een opwindend eindspel beslist wie de winnaars zijn.
  • Met een lekker drankje in de hand, krijgen zowel het beste team als de spion van het als laatste geëindigde team een leuk presentje. Na drie uur loopt het spel op zijn einde. Als u op de klok kijkt, merkt u dat de tijd vliegensvlug voorbij is geschoten!

Een driegangendiner als hoogtepunt van uw bedrijfsuitje

Tot besluit mag u zelf een kostelijke maaltijd van drie gangen samenstellen waarbij u nog eens op uw gemak kunt nababbelen over uw boeiende ervaringen.

Met een voldaan gevoel kijkt u terug op het arrangement. Het was een levendig en optimaal georganiseerd groepsuitje!

Optioneel "Floating BBQ"

Het is ook mogelijk om in plaats van het driegangen keuzediner, uw dag samen af te sluiten met een exclusieve BBQ aan boord van een rondvaartboot. U maakt dan een mooie vaartocht van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Groepsgrootte
15 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 39 € 82 € 94,30
40 - 60 € 78 € 89,70
61 - 80 € 75 € 86,25
81 - 200 € 72 € 82,80
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Spelbegeleiding Wie is de verrader spel
- Alle materialen voor het spel
- Prijsuitreiking en afsluitend drankje bij bekendmaking mollen
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie