Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Leiden

De oudste beschrijvingen van Leiden dateren uit de 9e eeuw, toen het dijkdorpje nog 'Leithon' genoemd werd. In 1266 kreeg Leiden haar stadsrechten. De stad was in de Gouden Eeuw zelfs de op één na grootste stad van Nederland, na Amsterdam, mede vanwege de grote textielnijverheid. Kortom, deze stad in het midden van het groene hart van Nederland, is een ideaal decor voor uw geslaagd bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Gezellig groepsuitje in Leiden

Deze prachtige stad wordt elk jaar ook door vele toeristen en dagjesmensen bezocht en niet voor niets. Het historisch en geografisch middelpunt van de Leidse binnenstad wordt gevormd door de plek waar de Oude en de Nieuwe Rijn samenvloeien. Op deze strategische locatie is in de middeleeuwen een heuvel opgeworpen met daarop de Leidse Burcht.

Leiden staat bekend als een van de grootste studenten steden van Nederland. De oudste universiteit van Nederland staat ook in Leiden, die werd opgericht in 1575.

Proef, kijk en beleef de stad Leiden met dit leuke bedrijfuitje. Wat ga je doen met dit uitje? U begint de dag met een Lunch, hierna leidt de gids u door Leiden. Als de rondleiding is afgelopen begint het proeven van de stad met typische Leidse producten zoals kaas, een biertje en je stopt bij een ijs of chocoladeproeverij. Om dit leuke uitje af te sluiten kun je kiezen voor een High Tea of High Wine.

De stad combineert op deze aangename wijze een rijke historie met een gezellig uitgaanscentrum. Hier gaat u gegarandeerd genieten van uw volledig verzorgde teamuitje of vrijgezellenfeest. Leiden verwelkomt u met open armen.

 resultaten per pagina
Ontdek de leukste activiteiten die je in een café kunt doen met dit originele personeelsuitje in Leiden. Beleef een toptijd in een topkroeg!
Een gezellig personeelsuitje in Leiden? Speel de Pubquiz met uw collega's. De vragen en onderwerpen zijn zo verrassend dat iedereen kan winnen!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes