Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Gouda

Gouda ligt in het Groene hart van Nederland. De mooie rivieren de Gouwe en de Hollandse IJssel komen op deze prachtige plek samen. Naast de vier beroemde UNESCO-monumenten, het stadhuis, de Sint-Janskerk, de Waag en het huis 'de vier gekroonden' is Gouda vooral bekend geworden van de Goudse kaas en tot 1977 Nederlands grootste wekelijkse markt voor varkens en biggen. De stad telt 70.000 inwoners. De oudst bekende beschrijving dateert uit 1139 waarin naar "De Gouwe" verwezen wordt. In de Middeleeuwen werd in Latijnse teksten over 'Gouda' gesproken, wat later de officiële naam van de stad zou worden. In 1272 kreeg Gouda al stadsrechten.

Ideaal als stad voor een bedrijfsuitje

Gouda is een prachtige en warme stad met elke week een authentieke kaasmarkt, talrijke winkeltjes en vele gezellige restaurants en kroegen in het centrum. De stad vormt hierdoor, en door haar ligging aan het water, een ideaal decor voor uw ontspannen bedrijfsuitje of teamuitje.

Gouda is een typische Nederlandse stad. Zo zijn er veel kaaswinkels en is er elke donderdag in de zomer een kaasmarkt. Dit is niet het enige product wat in Nederland populair is en verkocht wordt in Gouda, want de Goudse stroopwafels worden hier ook gemaakt. Nog steeds zijn er vier actieve fabrieken en de Goudse stroopwafels zijn erg populair bij toeristen.

In Gouda hebben we heel veel verschillende uitjes zoals een rondleiding door de stad, of een spel door de stad of gewoon een gezellige kookworkshop. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

 resultaten per pagina
Ontdek de leukste activiteiten die je in een café kunt doen met dit originele personeelsuitje in Gouda. Beleef een toptijd in een topkroeg!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Beleef een gezellig personeelsuitje in Gouda. Wees de slimste. Laat ondervragen over uiteenlopende onderwerpen en win de prijs!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes