Teamuitje of bedrijfsuitje in Gouda

Gouda ligt in het Groene hart van Nederland. De mooie rivieren de Gouwe en de Hollandse IJssel komen hier samen. Gouda is een prachtige historische stad met gezellige grachten en een gevarieerd maar compact centrum. Een ideale stad voor het organiseren van een bedrijfsuitje. 

Een geslaagd bedrijfsuitje

Eén van onze populaire bedrijfsuitjes is het How to lose a million arrangement. Hoe moeilijk is het om een miljoen uit te geven? In Gouda zijn onze happen-stappen programma's ook heel gewild. Ontspannen samen eten in drie gezellige restaurants die we persoonlijk voor u hebben uitgezocht, en tussendoor lost u buiten een moord op! Of u gaat buiten ganzenborden. Of u probeert de ontvoerde directeur terug te vinden... Kijkt u bij de mogelijkheden hieronder!

Wilt u een aanpassing op één van de arrangementen? Bijvoorbeeld een start met koffie en een zelfgemaakte stroopwafel? Geen probleem, vraagt u gerust een gratis maatwerkofferte aan!

 resultaten per pagina
Ontdek de leukste activiteiten die je in een café kunt doen met dit originele personeelsuitje in Gouda. Beleef een toptijd in een topkroeg!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Beleef een gezellig personeelsuitje in Gouda. Wees de slimste. Laat ondervragen over uiteenlopende onderwerpen en win de prijs!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes