Chocolade maken met Stroopwafel workshop in Gouda

Bij een welkomstdrankje u een zelfgemaakte stroopwafel! Hierna volgt u samen een chocoladeworkshop. Een gezellig etentje is de perfecte afsluiting van deze smakelijke dag. Maak uw collega's bij met dit originele bedrijfsuitje in Gouda:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Stroopwafelworkshop o.l.v. professional 
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (ca. 350 gram) om mee te nemen
  • Diner (3 gangen keuzemenu) in de binnenstad van Gouda

Koffie drinken en workshop Goudse stroopwafel maken 

Gouda staat bekend om haar lekkere stroopwafels. In Nederland zijn we er gek op. Maar hoe maak je eigenlijk zelf een goede stroopwafel? U gaat het proberen tijdens een korte stroopwafelworkshop. In een restaurant krijgt u eerst een welkomstdrankje aangeboden. Na de uitleg gaat u aan de slag. Natuurlijk eet u de stroopwafel ter plekke op, warm zijn ze het lekkerst! Hierna maakt u kennis met de patissier die uw groep vandaag begeleidt. 

Introductie chocoladeworkshop 

Uw patissier weet als geen ander hoe veelzijdig chocolade is. Hij vertelt u iets over het verwerken van cacaobonen tot chocolade. Wat zeggen de verschillende percentages? En wat vindt u zelf eigenlijk het lekkerst? Tijdens deze introductie laat hij uw groep uitgebreid proeven. Hierna bekijkt u hoe u de bonbons kunt gaan vullen. Kiest u voor een crèmevulling? Of probeert u liever ganache of gezouten caramel? U mag het allemaal proeven en proberen. Ten slotte ziet u hoe u de bonbons kunt decoreren. 

Bonbonworkshop in Gouda

Nu gaat u zelf aan de slag. U gaat de bonbons vullen met de verschillende ingrediënten of een combinatie ervan. Welke smaakcombinaties vindt u het lekkerst? Wilt u de bonbons nog 'doorhalen' of kiest u ervoor om te gaan garneren? U kunt kiezen uit verschillende toppings zoals chocoladedecoraties, suikerparels of nootjes. Hoe creatief bent u? De patissier helpt uw groep natuurlijk waar nodig.

Geslaagd resultaat: doosje bonbons

Aan het einde van deze chocoladeworkshop heeft iedereen een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons. Bent u een echte chocoholic? Dan heeft u tijdens de workshop waarschijnlijk al een paar van uw eigen bonbons geproefd, en dan houdt u wat minder over... Iedereen krijgt zijn/haar eigen doosje bonbons mee en kan het eindresultaat van deze workshop vol trots aan het thuisfront presenteren. 

Verzorgd 3 gangen keuzemenu

U neemt afscheid van de patissier en schuift aan in een mooi restaurant in hartje stad. Hier krijgt u een driegangendiner aangeboden. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerd menu. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieve gerechten. We werken in Gouda samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn! 

Review Chocolade maken in Gouda

De heer C. de Ridder: "Choco workshop was goed verzorgd. Een erg leuk personeelsuitje."

Nodig uw collega's uit voor dit smakelijke dagje Gouda!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 102 € 112,40
15 - 30 € 96 € 105,79
31 - 60 € 90 € 99,18
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Zelf een stroopwafel maken
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met zelfgemaakte bonbons
· Driegangen keuzediner in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Ontvangst
15.15 uur Stroopwafel maken
16.15 uur Chocoladeworkshop
17.45 uur Keuzemenu

Het onderdeel stroopwafel maken is niet mogelijk op zondag.
Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie