Bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Dordrecht

Dordrecht is met haar rijke historie en aangename flair een geweldige stad voor een geslaagd teamuitje. De oorspronkelijke naam van Dordrecht is Thuredrith. Dit betekent 'doorwaadbare plaats in de rivier Thure'. Dordrecht kreeg in 1220 stadsrechten van de Hollandse Graaf Willem I en is daarmee de oudste stad van het oude Graafschap Holland. Tegenwoordig heeft Dordrecht 120.000 inwoners. Naast haar vele authentieke winkelpandjes en musea heeft Dordrecht ook leuke moderne elementen te bieden. Werkelijk een interessante stad voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of groepsuitje.

Gezellig personeelsuitje in Dordrecht

Het grotendeels bewaard gebleven centrum ademt nog steeds de geur van de glorieuze gouden eeuw, maar er zijn ook tal van hippe kroegjes en moderne restaurants waar u lekker kunt loungen of heerlijk kunt swingen tijdens uw verzorgde bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of uw vrijgezellenfeest.

Wat vooral bekend is in Dordrecht, is de Groothoofdspoort. Dit is nog een van de bestaande stadspoorten in Dordrecht uit de 15e eeuw. Een ander bezienswaardigheid in Dordrecht is de Grote kerk, door de onvoltooide toren.

Een leuk bedrijfsuitje in Dordrecht is de Poker workshop. Hier leert u alles van poker of een ander spel zoals Blackjack of Roulette. Wie zal de beste pokerface op kunnen zetten om het spel te winnen? U sluit de dag af met een driegangen diner in hartje Dordrecht.

U kunt ook kiezen voor een ander bedrijfuitje in Dordrecht, bekijk hieronder de andere opties!

 resultaten per pagina
Speel de leukste café-spellen met uw collega’s. Een enerverend personeelsuitje in een van de gezelligste kroegen van Dordrecht! Inclusief drankjes en prijzen.
Ganzenborden in het echt in hartje Dordrecht? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankj...
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
De arme mevrouw Butterfly! Wie heeft haar geheimzinnige dood op zijn geweten? Bij dit personeelsuitje in Dordrecht verschaft de butler u informatie.
Beleef een gezellig bedrijfsuitje in Dordrecht. Wees de slimste. Geef de juiste antwoorden op de verrassende vragen en zegevier!
Bij dit bloedstollende bedrijfsuitje in Dordrecht bezoekt u de fraaiste plekjes terwijl u indirect een misdrijf opheldert. Heeft u de beste speurders in uw ploeg?
Beleef een gezellig personeelsuitje in Dordrecht. Laat u verrassen door spitsvondige vragen en fragmenten. Net zo boeiend als Ik Hou Van Holland!
     resultaten per pagina