Happen Stappen Varen Dordrecht

Een populair bedrijfsuitje in Dordrecht: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over deze compleet verzorgde avond:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Dordrecht
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Leuk begin van uw bedrijfsuitje in Dordrecht

In een fijn restaurant in het centrum van Dordrecht wordt u gastvrij ontvangen. Hier geniet u samen van een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). Inclusief een drankje.

Rondvaart in Dordrecht

U stapt aan boord voor een prachtige rondvaart. Het bijzondere van Dordrecht is dat er officieel geen grachten zijn, maar wel vijf stadshavens. Omdat deze met elkaar verbonden zijn kunt u een unieke rondvaart maken. Uw rondvaart begint in hartje stad. U vaart ónder het stadhuis en het Scheffersplein door richting de Nieuwe Haven, de meest geschilderde haven van Europa.

Onderweg vaart u onder sierlijke bruggen door, en ziet u links en rechts historische panden die met de voeten in het water staan. Na elke bocht is er weer iets te ontdekken. Hoge pakhuizen met felgekleurde luiken bijvoorbeeld. U krijgt echt een vakantiegevoel van de relaxte sfeer op het water. Is dit de mooiste rondvaart van Nederland? Ontdek waarom Dordrecht het Venetië van het Noorden is! 

Hoofdgerecht naar keuze

Na het aanmeren loopt u samen naar het tweede restaurant, wederom in het centrum van Dordrecht. Iedereen kiest uit de verschillende mogelijkheden op de kaart; vis, vlees of vegetarisch. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. 

Stadswandeling in Dordrecht

Vervolgens maakt u kennis met uw enthousiaste stadsgids voor vanavond. Hij komt u bij het restaurant ophalen voor de wandeling. Er zijn meer dan 1.000 monumenten in deze oudste stad van Holland! De Grote Kerk valt op, met een Anton Pieck-achtig voetpad langs het water erachter. Het witte stadhuis is ook een kenmerkend monument. Nu kan hier getrouwd worden, vroeger was het deels een gevangenis. Dordrecht heeft de langste winkelstraat van Nederland en mooie pleinen met gezellige restaurantjes. Het Scheffersplein is de bekendste, maar ook het Statenplein is de moeite waard. Tijdens deze speciaal voor u uitgezette wandeling pikt u een aantal highlights mee, en onderweg hoort u de leukste verhalen. Bij het derde restaurant eindigt de wandeling en neemt u afscheid van de gids.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

In dit derde restaurant kunt u nog eens napraten over deze gevarieerde dag. Hier geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

In welke restaurants gaat u eten?
In Dordrecht werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en het eten.

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door. We zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?
Elke dag van de week. Het arrangement met de hieronder genoemde tijdsindeling is mogelijk van 1 april t/m 31 oktober. De boten zijn (vanwege de lage bruggen) altijd open. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Reviews Happen, stappen, varen Dordrecht

Gemeente Dordrecht (maatwerk combinatie met Likeur workshop): "Inhoudelijk helemaal prima, veel enthousiaste collega’s en het contact was ook goed en snel."
Mevrouw Y. Nederveen: Het was goed geregeld en het is fijn om weg te lopen zonder te betalen (dwz dat het al betaald is :) )

Mevrouw Vos: "We hebben zaterdag middag/avond een heerlijke avond gehad. Alles liep op rolletjes."
Axel Christiernsson: "Je spreekt heel veel verschillende mensen in de groep omdat je steeds bij anderen aan tafel zit."
Franki Grondtechnieken: "Het programma werd door iedereen gewaardeerd en het eten was prima."
IHC Offshore & Marine: "Het programma is heel afwisselend. Snelle en heldere communicatie. Een leuk groepsuitje!"
Hoeksche Waard: "Wij willen jullie graag bedanken voor het super georganiseerde arrangement Happen Stappen Varen in Dordrecht. We werden overal heel gastvrij ontvangen, hebben heerlijk gegeten en gedronken. We hebben het droog gehouden tijdens het varen. Zelfs een zonnetje. En bij de stadswandeling alleen aan het begin een buitje. Voor de stadsgidsen ook een dikke pluim. Iedereen heeft genoten ;-) Dank jullie wel!"
Woonvisie: "Nogmaals bedankt voor het snelle regelen van het uitje. We hebben het enorm naar ons zin gehad."

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Dordrecht!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
· Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
· Rondvaart (ca 50 minuten) door Dordrecht
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Voorgerecht
17.00 uur Rondvaart
18.00 uur Hoofdgerecht
19.30 uur Stadswandeling
20.30 uur Dessert
21.15 uur Einde

Eerder of later beginnen?
Dit arrangement kunt u als luncharrangement doen. Of u kunt eerder of (iets) later beginnen. Heeft u hier vragen over? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie