How to lose a Million Dordrecht

Miljonair voor een dag! Raak uw vermogen kwijt door clever te zijn en een heel klein beetje gemeen. Laat tegenspelers zwelgen in rijkdom en zegevier in de straten van Dordt!

Plezierig verzamelpunt van uw bedrijfsuitje

U ontmoet elkaar in een sfeervol etablissement in de binnenstad. Onder het genoegen van een verrukkelijk aperitief, voelt u zich al snel de koning te rijk. De spelinstructeur neemt het woord en legt de bedoeling van deze City Outdoor Game uit. Het gezelschap wordt in teams opgedeeld en de speciaal voor dit event ingestelde smartphones worden uitreikt. Hiermee staat u in verbinding met de spelinstructeur, ontvangt u vragen en opdrachten, blijft u op de hoogte van scores van de andere teams.

Humoristische opgaven op de meest schilderachtige plaatsen!

  • U wandelt met uw team de stad in. U heeft € 1.000.000,- als startvermogen. Zorg ervoor dat u hier zo snel mogelijk vanaf komt!
  • Het is een vreemde tegenstelling: Blink uit en verlies geld. Lever in aan scherpte en uw vermogen groeit waar u bij staat.
  • De spanning nadert zijn kookpunt wanneer teams elkaar geld gaan geven óf de directe confrontatie aandurven!
  • Dit enerverende spel wordt afgesloten met een drankje en een prijs voor de winnaars!

Volop kiezen uit smakelijke lekkernijen

Als het spel ten einde is en de winnaars hebben hun prijs ontvangen, is het tijd om lekker te gaan eten. Met z'n allen geniet u van een uitgebreid driegangenmenu. Er is keuze uit visgerechten, vleesgerechten en vegetarische lekkernijen. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, niet vergeten worden door de chef-kok.

Met de gewaarwording dat u uw collega's op iets andere wijze heeft leren kennen, neemt u afscheid. U heeft genoten van een levendig én reuzelekker afdelingsuitje.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 75 € 86,25
25 - 39 € 71 € 81,65
40 - 100 € 69 € 79,35
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie