How to lose a Million Dordrecht

Miljonair voor een dag! Raak uw vermogen kwijt door clever te zijn en een heel klein beetje gemeen. Laat tegenspelers zwelgen in rijkdom en zegevier in de straten van Dordt!

Plezierig verzamelpunt van uw bedrijfsuitje

U ontmoet elkaar in een sfeervol etablissement in de binnenstad. Onder het genoegen van een verrukkelijk aperitief, voelt u zich al snel de koning te rijk. De spelinstructeur neemt het woord en legt de bedoeling van deze City Outdoor Game uit. 

Humoristische opgaven op de meest schilderachtige plaatsen!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Volop kiezen uit smakelijke lekkernijen

Als het spel ten einde is en de winnaars hebben hun prijs ontvangen, is het tijd om lekker te gaan eten. Met z'n allen geniet u van een uitgebreid driegangenmenu. Er is keuze uit visgerechten, vleesgerechten en vegetarische lekkernijen. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, niet vergeten worden door de chef-kok.

Met de gewaarwording dat u uw collega's op iets andere wijze heeft leren kennen, neemt u afscheid. U heeft genoten van een levendig én reuzelekker afdelingsuitje.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie