Schilderen als Bob Ross in Dordrecht

Leer denken als Gary Jenkins en Bob Ross. U krijgt les van een gecertificeerde schildercoach bij dit personeelsuitje in Dordrecht!

Met elkaar afspreken in een gastvrij restaurant

Het startpunt van uw bedrijfsuitje is een geriefelijk etablissement. Er wordt u bij binnenkomst een welkomstdrankje aangeboden.

'Wolken zijn erg op hun vrijheid gesteld'

Te herkennen aan zijn grappige afro-achtige bos krullen en zijn vriendelijke optredens, is Bob Ross sinds zijn overlijden (meer dan een decennium terug) mateloos populair gebleven bij amateurkunstenaars. Op indrukwekkende wijze had hij binnen een half uur ieder schilderdoek gevuld met prachtige landschappen uit de natuur, zoals een bomenrij, een waterval en een besneeuwde bergflank. Niet alleen zijn schilderkunst heeft hem voor de vergetelheid behoed, ook zijn positieve, stimulerende optreden met zelfbedachte uitdrukkingen die al die tijd zijn blijven leven, zijn hier debet aan.

De belangrijkste navolger van Bob Ross is Gary Jenkins. Al kiest hij meer voor portretten en bloemen.

Leer snel schilderen o.l.v. een ervaren kunstenaar

  • Met zijn allen werkt u - ieder achter zijn eigen schildersezel - aan een mooie serie landschappen
  • Voor u het weet hanteert u de penseel, het palet en de kwast alsof u nooit iets anders heeft gedaan
  • Voor het ongeschonden meenemen van uw kunstwerk, is een handige schilderdoos te gebruiken

Een heerlijk diner als verrassende ontknoping

U zet het teamuitje aan tafel in hetzelfde restaurant in de levendige binnenstad van Dordrecht. Er staat een driegangendiner op het programma. De spijskaart biedt een riante keuzevrijheid. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

De Bob Ross Foundation ontwikkelt cursussen en houdt de herinnering aan de kunstschilder levend. Ons afdelingsuitje in Dordrecht is mede aan hun niet aflatende inzet te danken.

Review:

FBTO"Namens mijn collegae kan ik u vertellen dat wij ons prima vermaakt hebben. De docent was een vrolijke man die ons met passie de kunsten leerde van de Bob Ross techniek. Tot onze verbazing bleek ook iedereen een echte Bob Ross te kunnen schilderen. We hebben veel gelachen. Onze dank en complimenten voor dit bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie