Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Delft

De naam Delft is afgeleid van 'delven' wat graven betekent. De naam verwijst naar een gegraven waterloop waaraan Delft is ontstaan. Delft kreeg in 1246 haar stadsrechten en ontwikkelde zich tot een grote stad in het graafschap Holland. Delft was mede hierdoor een belangrijk marktcentrum, getuige ook het grote marktplein, dat zeer geschikt is als decor van een teamuitje of groepsuitje.

Gezellig bedrijfsuitje in Delft

Met de komst van de Technische Universiteit heeft Delft zich ontwikkeld als een belangrijke stad in de wetenschap en techniek. Dankzij de vele studenten heeft Delft een zeer bruisend uitgaansleven. Delft heeft alles in huis voor een geslaagde dag of avond. Bekijk hieronder het overzicht met de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Delft.

Een van de top bedrijfsuitjes in Delft is het  Middeleeuws Arrangement. Hier gaat u langs alle historische gebouwen zoals de nieuwe kerk in combinatie met de oude kerk, waar Prins Friso en Mabel zijn getrouwd. Na dit bezoek gaat u lunchen in een gezellig Delfts restaurant en daarna komt de Gruwelwandeling. De Gruwelwandeling is een middeleeuwse wandeling; hier hebben we het vooral over de Gouwen Eeuw. De dag wordt afgesloten met een Barbaars Diner!

Wilt u toch wat anders in Delft? Bekijk hieronder de verschillende uitjes in Delft!

 resultaten per pagina
Maak kennis met de gastvrijheid van de Delftenaren! Tijdens uw bedrijfsuitje bezoekt u 3 restaurants en ontdekt u de vele schitterende plekjes van de binnenstad.
De leukste café-spellen doen met je collega's. Een enerverend teamuitje in een van de gezelligste kroegen van Delft! Inclusief drankjes en prijzen.
Ganzenborden in het echt in hartje Delft? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje aa...
Het legendarische bordspel Triviant als Outdoor City Game. Bundel uw kennis, speel strategisch en werk goed samen. Een fantastisch bedrijfsuitje!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Een aangenaam teamuitje in de historische binnenstad van Delft. U doet drie restaurants aan en krijgt de stad aangereikt door een enthousiaste gids!
Bijzonder bedrijfsuitje in Delft. Spreek uw kennis aan. Word Pubquiz kampioen door 30 verrassende vragen te beantwoorden!
Wees pienter! Reken af met andere teams! Met bijstand van een GPS-ontvanger heldert u een misdaad op en beleeft u een boeiend teamuitje in Delft!
Ervaar een gezellig teamuitje in Delft. Laat u verrassen door spitsvondige vragen en fragmenten. Net zo afwisselend als Ik Hou Van Holland!
Tijdens de djembé workshop leert u te spelen op dit boeiende instrument. Het bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje wordt afgesloten met een driegangen diner in het centrum van De...
     resultaten per pagina