Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Leeuwarden

Leeuwarden is ontstaan uit drie terpen aan de Middelzee. In de Romeinse tijd woonden al mensen op de plek waar nu de Oldehove, de grote scheve toren, staat. Leeuwarden wordt ook wel de stad met de meest onderschatte binnenstad genoemd. Een binnenstad die uitermate geschikt is voor het vieren van uw bedrijfsuitje of personeelsuitje. Leeuwarden heeft vele kroegjes en restaurantjes waar u helemaal uit uw dak kunt gaan.

Mogelijkheden voor groepsuitjes in Leeuwarden

Wist u dat de voorvaderen van ons koningshuis uit Leeuwarden kwamen? Maar ook beroemdheden als graficus M.C. Escher en spionne Mata Hari komen uit Leeuwarden. Naast de geschiedenis en het grotendeel bewaard gebleven centrum is Leeuwarden vooral een gezellige stad, en zeer geschikt voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Ontdek de historische stad met het uitje Historisch Leeuwarden. De dag begint bij het Gruttersmuseum; een klein knus kruidenierswinkel uit de jaren 1900. De winkel werd nog in 1973 gebruikt, maar is nu omgetoverd tot een museum. Na het museumbezoek maakt u een stadswandeling en maakt u een tussenstop bij het Lusthof van de Nassaus, een park in Leeuwarden, waar je gezellig kan lunchen. Na dit alles gaat u naar de brouwerij van distilleerderij Boomsma waar u kan geniet van het typische Friese drankje 'Friese Beerenburger'. Het uitje wordt afgesloten met een driegangen diner in hartje Leeuwarden.

Andere bedrijfsuitjes in Leeuwarden? Bekijk ze hieronder!

 resultaten per pagina
Ganzenborden in het echt in hartje Leeuwarden? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drank...
Verras uw collega’s met deze Outdoor City Game, gebaseerd op het legendarische bordspel Trivial Pursuit, met de onderschatte binnenstad van Leeuwarden als decor!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Bij dit opwindende personeelsuitje in Leeuwarden bezoekt u de mooiste locaties terwijl u zijdelings een misdaad oplost. Heeft u de beste speurders in uw ploegje?
Een zeer gezellig bedrijfsuitje in Leeuwarden. In deze grappige quiz bestrijden teams van collega's elkaar. Net zo amusant als Ik Hou Van Holland!
     resultaten per pagina