How to lose a Million Leeuwarden

Een spectaculair teamuitje. Wees slim en gehaaid! Verspeel in recordtempo een fortuin in de authentieke straatjes van de Friese hoofdstad!

Uw personeelsuitje begint in een fijn eetcafé

U verzamelt uw mensen in een sfeervol eetcafé in de binnenstad. De entree is allerhartelijkst, u krijgt een aperitief ingeschonken. Onze spelinstructeur vraagt om een moment stilte en legt beknopt de regels van het stadsspel uit. 

Iedere locatie gaat de mobiele telefoon over!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Een smakelijke afsluiting van een energiek evenement

Na de gezellige commotie van deze City Outdoor Game, zoekt u een beregoed restaurant op. Met z'n allen geniet u van een uitgebreid driegangenmenu. Er is volop keuze uit visgerechten, vleesgerechten en vegetarische gerechten. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening

Dit groepsuitje is ook bijzonder geschikt als teambuildinguitje. U leert elkaar op een nieuwe manier kennen. Een aanrader!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie