Schilderen als Bob Ross in Leeuwarden

Pas de nat-op-natmethode toe. Leer schilderen met Bob Ross o.l.v. een gecertificeerde schilder bij een bedrijfsuitje in Leeuwarden!

Verzamel uw collega's in een gezellig eettentje

Als aangenaam begin van uw teamuitje legt u aan in een voortreffelijk restaurant. U krijgt een welkomstdrankje naar keus aangeboden.

'Heen en weer, laag na laag'

Bob Ross had een droom: met zijn manier van werken zou ieder mens kunnen schilderen. In zijn onvergetelijke schilder-tutorials bij de TROS genaamd The Joy of Painting verdiende hij de status van cultfiguur. Hij presenteerde op geheel eigen manier een televisieprogramma (een online-tutorial avant la lettre) en stal de harten van menigeen met het vervaardigen van landschappen vol 'christmas eve snow' en 'mystic mountains'.

De belangrijkste navolger van Bob Ross is Gary Jenkins. Al doet hij het meer met portretten en bloemen.

Een gecertificeerde kunstenaar leert u de basis

  • U werkt achter uw eigen schildersezel met uw eigen schildergerei en canvas
  • U komt de ins en outs te weten over het benutten van schildersgereedschap en maakt snel vorderingen door het aanwenden van de 'nat-in-nattechniek'
  • Uw maaksel wordt na afloop in een speciale verpakking verpakt, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over schade

Diner als sluitstuk van uw afdelingsuitje

Als het schilderij klaar is, gaat u met zijn allen lekker nagenieten van een kostelijke maaltijd van drie gangen. Per gang is er een ruime diversiteit aan lekkernijen. Zijn er collega's die niet alles mogen eten, houden wij hier natuurlijk rekening mee.

Het idee om de schilderworkshop in ons groepsuitje in Leeuwarden op te nemen, ontstond nadat we geïnformeerd werden over het  goede werk dat de Bob Ross Foundation doet. Wij zijn hen dank verschuldigd voor hun inspiratie.

Review groepsuitje

FBTO: "Namens mijn collegae kan ik u vertellen dat wij ons prima vermaakt hebben. De docent was een vrolijke man die ons met passie de kunsten leerde van de Bob Ross techniek. Tot onze verbazing bleek ook iedereen een echte Bob Ross te kunnen schilderen. We hebben veel gelachen. Onze dank en complimenten."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie