Happen Stappen Varen Leeuwarden

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Leeuwarden: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit top tien bedrijfsuitje:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Leeuwarden
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje

Uw uitje begint in de binnenstad van Leeuwarden. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). Inclusief een drankje.

Rondvaart Leeuwarden

Hierna stapt u aan boord, in hartje stad. U vaart door de singels en grachten van Leeuwarden, waarbij u een prachtig zicht hebt op onder andere de Bierkade, de Waag, de bekende (en scheve) Oldehove en een verrassend mooie jachthaven. U vaart onder historische bruggen door, maar ook langs hoge spiegelende kantoorpanden waar de rust en het groen opvallen. Uw meevarende gids vertelt u er alles over.

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het volgende restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Leeuwarden is niet voor niks culturele hoofdstad (kulturele haadstêd) van Europa geweest...  Hofjes, terrasjes aan het water, bijzondere historische gebouwen of juist moderne architectuur, een restaurant in een voormalige gevangenis met binnenplaats en al, Leeuwarden heeft het allemaal. De gids pikt er een aantal highlights voor u uit, waarbij hij zorgt voor beperkte loopafstanden tot de restaurants. Hij vertelt u de leukste anekdotes en laat u ook de achteraf straatjes en steegjes zien. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk vanaf 4 april 2020. Er wordt gevaren met open boten. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren.

Reviews Happen stappen varen Leeuwarden

Rochewood Insurance & Banking: "Het uitje was zeer geslaagd. contact met Stadsarrangement was uitstekend."
Joke Bergsma: "Erg leuke dag gehad! De combinatie van happen, stappen en varen was heerlijk met zo'n grote groep."
Arboned:
"We hebben een prachtig uitje gehad, iedereen was erg enthousiast! Een zeer geslaagde avond! (ondanks de regen...)

Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje in Leeuwarden!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 15.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Reserveren Meer informatie