Walking Dinner Schiedam

Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje - inclusief drankjes - in Schiedam!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw personeelsuitje in Schiedam

In hartje stad is een mooie tafel voor u gereserveerd bij het eerste partnerrestaurant. Hier begint uw uitje met het voorgerecht. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met uw gids van deze avond. 

Stadswandeling met eigen gids

Uw Schiedammer gids haalt uw groep op bij het restaurant. De stad heeft een prachtig historisch centrum. De straatnamen Lange Haven, Nieuwe Haven, Korte Haven en Havendijk zijn veelzeggend: het is een stad met veel water. Niet alleen de Schie stroomt door de stad, maar ook het water van de Maas. Veel van de bezienswaardigheden die goed bewaard zijn gebleven hebben een relatie met jenever. De graanmolens, Pakhuis de Nederlanden en het Zakkendragershuisje (als er een graanschip aankwam werd de klok geluid om de mannen te waarschuwen dat ze moesten lossen). En natuurlijk is er het wereldberoemde jenevermuseum, op een mooie plek aan het water. Vroeger waren er 400 jeneverstokerijen in Schiedam, nu nog vier (grote).

In het centrum loopt u door historische straatjes, geniet u van het uitzicht op het water en bekijkt u bijzondere gevels. De Grote Markt mag natuurlijk niet ontbreken. Het Oude Stadhuis is hier dé eyecatcher. Tegenwoordig is dit een restaurant en een populaire trouwlocatie. De dubbele trappen en de mooie gevel zijn de perfecte achtergrond voor de trouwfoto's. Aan de Oude Sluis lijkt de drukte van de stad heel ver weg als u uitkijkt over het water met aan beide kanten prachtige panden. De gids zorgt voor een leuke wandeling vol mooie verhalen, bezienswaardigheden en onontdekte stukjes stad. Bij het tweede restaurant eindigt de wandeling en neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Leuke afronding van uw walking dinner

In weer een nieuw restaurant gaat u samen aan tafel voor het nagerecht. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over dit avondje uit. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt het uitje af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Jenever, Grote Markt, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Een ontspannen personeelsuitje in 3 leuke restaurants én een (nadere) kennismaking met Schiedam! 

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 92 € 100,28
15 - 19 € 88 € 95,92
20 - 50 € 85 € 92,65
51 - 100 € 83 € 90,47
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie