Walking Dinner Mechelen

Dit walking dinner geeft u de kans om 3x met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met deze gevarieerde groepsuitstap in Mechelen!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw teambuilding in Mechelen

Dit ontspannen avondje uit begint in de binnenstad van Mechelen. We hebben drie leuke partnerrestaurants voor uw groep uitgekozen. In het eerste restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Natuurlijk is een drankje inclusief. Hierna maakt u kennis met uw gids.

Stadswandeling met eigen gids

Na het voorgerecht haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Mechelen kende een bloeitijd die stadspaleizen, historische kerken en prachtige gildehuizen heeft opgeleverd. Maar dat is nog niet alles... Aan de Grote Markt staat de bekende Sint Romboutskathedraal die bijna 100 meter hoog is. Hier vindt u ook historische pandjes met gekleurde gevels en het bijzondere stadhuis. De Grote Markt heet niet voor niets zo; hij is enorm groot. De vele restaurants, kroegen en terrasjes leveren een vrolijk geheel op. Vanwege de lichtgekleurde steensoorten krijgt het plein een Italiaanse sfeer.

U krijgt een selectie van de bezienswaardigheden te zien, hoort onderweg leuke verhalen, en u loopt samen door onontdekte achterafstraatjes. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

Ook in het tweede restaurant wordt u gastvrij ontvangen, ditmaal voor het hoofdgerecht. Als u aanschuift krijgt u een drankje aangeboden en kunt u de kaart bekijken. De chefkok zorgt voor een toegankelijke kaart met bourgondische inslag. U kiest hieruit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Na het hoofdgerecht wandelt u samen (een klein stukje) naar het derde restaurant. 

Mooie afsluiting van uw walking dinner in Mechelen

Voor de derde keer schuift u aan, in weer een ander mooi restaurant in hartje stad. In een ongedwongen sfeer kunt u de ervaringen van deze avond nog eens uitwisselen. Ondertussen geniet u van een verzorgd dessert. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt deze avond samen af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u uit eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Grote Markt, stad van nu, verhalen, architectuur) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen te bieden. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Verras uw collega's met deze compleet verzorgde teambuilding (inclusief drankjes) in Mechelen!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 83 € 90,47
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 50 € 75 € 81,75
51 - 100 € 72 € 78,48
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (per ca. 20 p heeft u een eigen gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie