Happen Stappen Varen Mechelen

Een compleet verzorgde teambuilding in Mechelen: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over deze groepsuitstap uit onze top tien:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Mechelen
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw teambuilding

Uw uitje begint in de binnenstad van Mechelen. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). Inclusief een drankje.

Rondvaart Mechelen

Hierna stapt u aan boord voor één van de mooiste vaartochten van Vlaanderen. U vaart door de jachthaven van Mechelen en langs de mooie luxe appartementen aan de Dijle. U ziet Lamot, een brouwerij uit de 17e eeuw. Het gebouw bestaat een historisch monument gecombineerd met een modern glazen pand. Het is nu in gebruik als congrescentrum. Verderop is uw uitzicht vooral groen: U vaart langs het grootste park van Mechelen, dat aan het water ligt. Hierna ziet u de moderne gebouwen en gezellige drukte op de campus van de Hogeschool (meer dan 5.000 studenten) Om de afwisseling compleet te maken passeert u een watermolen en zet u via de spoorwegbruggen koers naar natuurgebied de Nekker. Dit is een oase van rust en groen. Een heel gevarieerde rondvaart dus!  

Hoofdgerecht naar keuze

Na de vaartocht is het tijd voor het hoofdgerecht. In het tweede restaurant wordt u gastvrij ontvangen. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Mechelen kende een bloeitijd die stadspaleizen, historische kerken en prachtige gildehuizen heeft opgeleverd. Aan de Grote Markt staat de bekende Sint Romboutskathedraal die bijna 100 meter hoog is. Hier vindt u ook prachtige historische pandjes met verschillend gekleurde gevels, en het bijzondere stadhuis. Het plein is enorm groot, heeft veel leuke restaurants en terrasjes en doet Italiaans aan door de lichte steensoorten die gebruikt zijn.

De gids maakt een selectie van een aantal bezienswaardigheden, zorgt voor leuke verhalen onderweg en laat u ook wat onontdekte achterafstraatjes zien. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgde teambuilding. Vanwege de lage bruggen varen er open boten in Mechelen. De vaartocht is dagelijks mogelijk van 4 april t/m 4 november. In de maanden maart en november kunt u ook varen, maar alleen op zaterdag. 

Review Happen Stappen Varen Mechelen

Jeroen (bedrijf uit Mechelen): "Het was een hele fijne avond! Boottocht : superleuk. Het was warm en zonnig. Dank je wel voor de organisatie!"

Verras uw collega's met deze ontspannen groepsuitstap in Mechelen!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 108 € 130,68
15 - 30 € 106 € 128,26
31 - 60 € 104 € 125,84
Inclusief
- Voorgerecht inclusief 1 consumptie
- Vaartocht ca 45 minuten
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 consumptie
- Mooie wandeling onder leiding van een gids
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie/thee

Start 15.30 uur, einde ca. 21.30 uur.

Reserveren Meer informatie