Walking Dinner Haarlem

Verras uw team met dit ontspannen bedrijfsuitje in Haarlem! Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, én een leuke wandeling maakt, zit er schwung in deze avond. Lees verder over dit compleet verzorgde walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Haarlem 

In een mooi restaurant in de binnenstad begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze geserveerd. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Wandeling door hartje stad

Na het voorgerecht maakt u kennis met uw Haarlemmer gids, die uw groep ophaalt bij het restaurant. Samen loopt u een mooie route door de binnenstad van Haarlem. Het is een schitterende stad met veel afwisseling tussen hip en historie. Een groeiend aantal internationale toeristen weet de stad dan ook te vinden. De Grote Markt is een must, het is een levendig plein met prachtige historische panden en gezellige terrassen. Ook de imposante Grote Kerk is hier te vinden.

Haarlem staat bekend om de vele smalle historische straatjes. De gids kan u er alles over vertellen. En als u toch in Haarlem bent moet u natuurlijk ook even een blik werpen op (de rivier) het Spaarne. Misschien is er nog tijd voor de Jopenkerk, een voormalige kerk die ingericht is als bierbrouwerij. U krijgt tijdens de wandeling een aantal bezienswaardigheden te zien, en hoort mooie verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje in Haarlem

In dit partnerrestaurant gaat u aan tafel voor de afsluiting van uw avondje uit. In een ongedwongen sfeer kunt u de dag nog eens doornemen. Ondertussen geniet u samen van een verzorgd dessert. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U rondt het diner af met een kopje koffie of thee. 

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Gratis stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (historie, gebied Spaarne) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

U wisselt een paar keer van restaurant, en dus van gesprekspartner. De gids zorgt voor een leuke wandeling (maar eet niet mee). Ideaal als u iets te vieren heeft. Maak uw collega's blij met dit gevarieerde bedrijfsuitje in Haarlem! 

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reserveren Meer informatie