Happen Stappen Varen Haarlem


Een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Haarlem: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit top tien bedrijfsuitje:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Haarlem
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankjes
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee 

Goed begin van uw bedrijfsuitje in Haarlem

In een mooi restaurant in de binnenstad ontmoet u elkaar. Hier begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze geserveerd. In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Rondvaart Haarlem

Binnen een paar minuten loopt u naar het opstappunt van de rondvaart. Hier ligt een boot klaar voor uw groep. Net als Amsterdam heeft ook Haarlem een grachtengordel. Vanaf het water heeft u een prachtig uitzicht vanwege de lage kades. Het robuuste pand van het Teylers museum valt op, met de beeldengroep op het dak. En natuurlijk de Waag, een prachtig monument met rode luiken. Ook vaart u langs de 'snifmolen', de 'verfroller' en het pand van de Haarlemmer olie. Dit middel (dat geneeskrachtige eigenschappen zou hebben) wordt nog steeds gemaakt overigens. Terwijl u leuke verhalen hoort geniet u van de relaxte sfeer op het water. 

Hoofdgerecht naar keuze

Als u aangemeerd bent, is het een klein stukje lopen naar het volgende restaurant. Ook dit tweede restaurant hebben we met zorg voor uw groep geselecteerd. U schuift met de hele groep aan voor het hoofdgerecht. De chefkok zorgt voor een toegankelijke kaart, en gerechten van goede kwaliteit. U kiest uit de verschillende mogelijkheden; vis, vlees of vegetarisch. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. Hierna haalt een gids uw groep op bij het restaurant.

Wandeling door hartje stad

Na het hoofdgerecht maakt u kennis met uw Haarlemmer gids. Samen loopt u een mooie route door de binnenstad van Haarlem. Het is een schitterende stad met afwisseling tussen hip en historie. Een groeiend aantal internationale toeristen weet de stad dan ook te vinden. De Grote Markt is een must; een levendig plein met prachtige historische panden en gezellige terrassen. Ook de imposante Grote Kerk is hier te vinden. Haarlem heeft net als Amsterdam een grachtengordel. Deze is op een steenworp afstand.  

In Haarlem worden de smalle historische straatjes in ere gehouden. De gids kan u er alles over vertellen. En misschien is er nog tijd voor de Jopenkerk, een voormalige kerk die ingericht is als bierbrouwerij. U krijgt tijdens de wandeling een aantal bezienswaardigheden te zien, en hoort mooie verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluiting van dit 'happen, stappen, varen' arrangement

Ook in dit laatste restaurant staat een leuke tafel klaar voor uw groep. In een ongedwongen sfeer kunt u de dag nog eens doornemen. Ondertussen geniet u samen van een verzorgd dessert. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende avondje uit af met een kopje koffie of thee. 

In welke restaurants gaat u eten?
We werken in Haarlem met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We letten per reservering op variatie en loopafstand. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door. We zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?
Elke dag van de week, het hele jaar door. We werken met verschillende rederijen in Haarlem, van sloep tot overdekte en verwarmde rondvaartboot.

Houden uw collega's van lekker eten? Zoekt u een ontspannen teamuitje? Dan is dit uw arrangement!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
· Proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar) of voorgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
· Rondvaart door Haarlem (1 uur)
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert inclusief koffie of thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Voorgerecht
17.00 uur Rondvaart
18.15 uur Hoofdgerecht
19.45 uur Stadswandeling
20.45 uur Dessert
21.30 uur Einde (schatting)

Eerder of later beginnen? Neem contact met ons op!

Reserveren Meer informatie