Walking Dinner Gent

Een ontspannen groepsuitstap in Gent: Omdat u in de 3 verschillende restaurants naast iemand anders zit, zit er schwung in de avond. De afwisseling met de leuke wandeling maakt het af. Verras uw team met dit compleet verzorgde walking dinner!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw teambuilding in Gent

Uw uitje begint in de binnenstad van Gent. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Gent is een prachtige historische stad met de dynamiek van een studentenstad. Aan de Graslei en de Korenlei staan de panden met de beroemde gevels die u op vrijwel elke ansichtkaart ziet. En dan zijn er de 'drie torens'. Deze zijn niet te missen. Het zijn de Sint Baafskathedraal met de kenmerkende hoge toren, de grijsblauwe toren van de Sint Niklaaskerk en de Belforttoren met de draak op de top van de toren.

Maar er is meer te zien in Gent. Bijvoorbeeld de historische toegangspoort naar de Oude Vismijn. Dit pand is uitgebreid met een moderne glazen aanbouw. Ook het witte gebouw van de Vlaamse Opera is het bekijken waard. U krijgt een aantal bezienswaardigheden te zien en hoort onderweg de leukste verhalen. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Mooie afsluiting van uw walking dinner in Gent

Ook in het laatste restaurant wordt u gastvrij ontvangen. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens ervaringen uitwisselen over dit afwisselende avondje uit. Ondertussen geniet u samen van een verzorgd nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) Grand Dessert. U rondt het uitje samen af met een kopje koffie of thee.

In welke restaurants gaat u uit eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (historie, verhalen, architectuur) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen te bieden. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Iedereen kan in elk restaurant van gesprekspartner wisselen, en u maakt samen een mooie stadswandeling door Gent. Maak uw collega's blij met deze gevarieerde teambuilding!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 102 € 123,42
15 - 19 € 98 € 118,58
20 - 50 € 94 € 113,74
51 - 100 € 89 € 107,69
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (per ca. 20 p heeft u een eigen gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie