Happen Stappen Varen Gent


Een populaire groepsuitstap in Gent: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over deze verzorgde teambuilding:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Gent
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw teambuilding

Uw uitje begint in de binnenstad van Gent. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). Inclusief een drankje.

Rondvaart door Gent

Hierna stapt u aan boord. Het is prettig varen in deze stille elektrische fluisterboot. De rondvaart begint in het centrum. Aan de Graslei en de Korenlei staan de panden met de beroemde gevels die u op de ansichtkaarten vindt. Vanaf het water heeft u ook een prachtig zicht op bijvoorbeeld de bekende Sint Baafskathedraal met de kenmerkende hoge toren, de grijsblauwe toren van de Sint Niklaaskerk en de Belforttoren met de draak op de top van de toren. Deze worden samen ook wel de 'drie torens' genoemd. Tijdens deze rondvaart komt u ook langs mooie kastelen, kloosters en gildehuizen. Uw schipper vertelt u er alles over.  

Hoofdgerecht naar keuze

Na de vaartocht is het tijd voor het hoofdgerecht. In het tweede restaurant wordt u gastvrij ontvangen. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Gent is een prachtige historische stad met de dynamiek van een studentenstad. Naast de 'drie torens' zoals hierboven genoemd biedt Gent nog veel meer. Bijvoorbeeld de historische toegangspoort naar de Oude Vismijn. Dit pand is uitgebreid met een moderne glazen aanbouw.

Ook het witte gebouw van de Vlaamse Opera is prachtig om te zien. Het Gravensteen is een historische burcht die verschillende functies heeft gehad in het verleden. Het Patershol is een middeleeuwse wijk die vrijwel intact is gebleven. De gids pikt er een aantal bezienswaardigheden voor u uit. Maar er is ook aandacht voor leuke straatjes en steegjes. Onderweg hoort u de leukste verhalen. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgde teambuilding. De rondvaart is het hele jaar mogelijk. De boot is open als het kan, en dicht als het moet. In de winter vaart u in een verwarmde boot.

Reviews Happen, stappen, varen Gent

Estee Lauder: "We hadden een heel leuke dag in Gent, het hele team heeft er enorm van genoten. De dagindeling was prima, zowel de boottocht als de stadswandeling met gids waren leuk, we hebben ons geen moment verveeld. Ook het eten was prima in orde. Stadsarrangement heeft dit prima geregeld voor ons, steeds vriendelijk en bereid om ons te helpen bij eventuele vragen.
Luc Pauwels NV: "Heel positieve ervaring, alles was tot in de puntjes geregeld. De boottocht was heel aangenaam, de gidsen waren heel goed. Het eten was overal lekker en voldoende."
EPI Group: "We hebben echt een top avond gehad, alleen maar positieve reacties van heel het personeel!"
Rommelaere: "Goede organisatie, iedereen was perfect op de hoogte van onze komst. Tijdschema was perfect te volgen. Er was een algemene tevredenheid bij de mensen die deelgenomen hebben. Het enigste minpuntje was de boottocht, de dame was moeilijk verstaanbaar. Daartegenover stond dan wel dat we een schitterende stadsgids hadden. Indien ik het opnieuw zou moeten organiseren zou ik niet twijfelen om terug met jullie samen te werken."
CleanLease: "De gidsen, varen en stappen, waren echt heel goed. Met wat humor en heel veel kennis hebben ze ons veel over Gent geleerd!"
Buro210: "We hadden dankzij Stadsarragement een leuke dag. Alles was goed geregeld. We kwam een uur erder aan dan gepland (geen files), de gidsen werden gebeld, ze konden eerder komen, zodat we meer vrije tijd hadden. Perfect."
SVRZ: "Inhoudelijk en alle bezienswaardigheden waren erg goed georganiseerd en naar wens. Vooral onze complimenten aan stadsgids, zeer vriendelijke meneer."

Verras uw collega's met deze ontspannen groepsuitstap in Gent!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 108 € 130,68
15 - 30 € 106 € 128,26
31 - 60 € 104 € 125,84
Inclusief
- Voorgerecht inclusief 1 drankje
- Vaartocht van ca 40 minuten
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
- Mooie wandeling onder leiding van een gids
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie/thee

Start 16.00 uur, einde ca. 21.30 uur.

Reserveren Meer informatie