Walking Dinner Dordrecht

Op zoek naar een ontspannen bedrijfsuitje in Dordrecht? Dan is dit uw arrangement. Samen uit eten in 3 restaurants op één avond en (nader) kennismaken met deze mooie stad. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde walking dinner!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Hier begint uw walking dinner in Dordrecht

In een fijn restaurant in het centrum van Dordrecht wordt u gastvrij ontvangen. Hier geniet u samen van een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Inclusief een drankje.

Stadswandeling in Dordrecht

Vervolgens maakt u kennis met uw enthousiaste stadsgids voor vanavond. Hij komt u bij het restaurant ophalen voor de wandeling. Er zijn meer dan 1.000 monumenten in deze oudste stad van Holland! De Grote Kerk valt op, met een Anton Pieck-achtig voetpad langs het water erachter. Het witte stadhuis is ook een kenmerkend monument. Nu kan hier getrouwd worden, vroeger was het deels een gevangenis.

Speciale route
Dordrecht heeft de langste winkelstraat van Nederland en mooie pleinen met gezellige restaurantjes. Het Scheffersplein is het bekendste plein, maar ook het Statenplein is de moeite waard. Tijdens deze speciaal voor u uitgezette wandeling pikt u een aantal highlights mee, en onderweg hoort u de leukste verhalen. Bij het tweede restaurant eindigt de wandeling en neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Hier kunt u in een ongedwongen sfeer nog eens napraten over deze gevarieerde avond. Ondertussen geniet u samen van een verzorgd nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit het teamuitje samen af met een kopje koffie of thee.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (historie, architectuur, rol van het water) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, én een leuke gids heeft, zit er schwung in de avond. (In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids). Verras uw team met dit afwisselende stadsarrangement!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling?
Dat kan! Neemt u contact met ons op? Dit arrangement kunt u bijvoorbeeld ook overdag doen. Of u kunt vrije tijd laten inplannen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent.

Reserveren Meer informatie