Walking Dinner Den Bosch

Op zoek naar een ontspannen bedrijfsuitje in Den Bosch? Dan is dit uw arrangement! Samen gaat u uit eten in 3 restaurants op één avond. Tussen de gangen door maakt u een mooie stadswandeling met uw eigen stadsgids. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner: voorgerecht

In de gezellige binnenstad van Den Bosch komt u aan het begin van de avond samen in het eerste restaurant. Hier begint uw personeelsuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling in Den Bosch

De Bossche stadsgids staat bij het restaurant klaar voor uw groep. Tijdens deze wandeling komt een aantal highlights aan bod. In Den Bosch kun je niet om de imposante kathedraal St. Jan heen, beroemd vanwege de vele beelden aan de buitenkant. Maar Den Bosch heeft meer te bieden; de gezellige Grote Markt met de vele restaurants, mooie gevels en het imposante Middeleeuwse stadhuis bijvoorbeeld. En wat denkt u van de Binnendieze? Deze rivier loopt deels onder de huizen door. Maar u krijgt ook mooie achterafstraatjes te zien, en u hoort leuke verhalen over zowel de historie als de stad van nu. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw personeelsuitje in Den Bosch

In weer een prachtig restaurant in hartje stad rondt u dit afwisselende uitje samen af. Er staat een mooie tafel voor uw groep klaar. U geniet hier samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze, of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u uit eten?
In Delft werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (St. Jan, historie, rol van het water) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

Review Walking dinner Den Bosch

Mevrouw G. de Wit-Hoekstra: "Het is ons prima bevallen. Dus een fijne ervaring. Leuke stad Den Bosch, maar dat wisten we al, en nu nog meer!"

Doordat u steeds van restaurant - en dus van gesprekspartner - wisselt, is het een gevarieerd avondje uit. In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder stadsgids. Verras uw team met dit geslaagde personeelsuitje in Den Bosch! 

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie