Walking Dinner Brugge

Op zoek naar een ontspannen groepsuitstap in Brugge? Dan is dit uw arrangement. Samen gaat u uit eten in 3 restaurants op één avond. Tussendoor maakt u een leuke stadswandeling met uw eigen stadsgids. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Brugge

Voor dit arrangement hebben we drie van onze leuke partnerrestaurants geselecteerd, alledrie in hartje stad. U komt aan het begin van de avond samen in het eerste restaurant, en begint met het voorgerecht. Dit is ofwel een proeverij van voorgerechten ofwel een voorgerecht naar keuze. Zo weet u zeker dat iedereen tevreden is. Hierbij is een drankje inclusief. Hierna maakt u kennis met de gids.

Wandeling door hartje stad

Uw eigen gids haalt u op bij het restaurant. Samen loopt u een mooie route door het centrum van Brugge. Het historische centrum staat in z'n geheel op de Unesco Werelderfgoedlijst. De gids laat u een aantal van de vele highlights zien. Bijvoorbeeld de hoge Halletoren. Deze staat pal aan de Grote Markt, waar het altijd gezellig druk is. Hier vindt u ook mooie trapgevels, het markante witte gebouw van het Proviniciaal Hof en natuurlijk gezellige restaurants. Het varieert hier van trendy restaurant tot hip koffietentje. De gids vertelt u onderweg de leukste anekdotes en zorgt ervoor dat de wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje in Brugge

In dit derde mooie partnerrestaurant geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U kunt de ervaringen van deze dag uitwisselen terwijl u geniet van dit nagerecht. Ten slotte sluit u dit afwisselende uitje in Brugge af met een kopje koffie of thee.

In welke restaurants gaat u uit eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (sappige verhalen, historie) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen te bieden. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Ideaal als u iets te vieren heeft. Verras uw collega's met deze gevarieerde teambuilding in Brugge!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 102 € 123,42
15 - 19 € 98 € 118,58
20 - 50 € 94 € 113,74
51 - 100 € 89 € 107,69
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (per ca. 20 p heeft u een eigen gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie