Happen Stappen Varen Brugge


Een populaire groepsuitstap in Brugge: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over deze compleet verzorgde teambuilding:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Brugge
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje 

In een prachtig restaurant in het centrum van Brugge begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar) of een voorgerecht naar keuze geserveerd. Hierbij is een drankje inclusief.

Rondvaart in Brugge

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart door de smalle grachten van de stad (de Brugse Reien). Brugge heeft meer dan vijf miljoen bezoekers per jaar, en is dan ook vaak gezellig druk. De rondvaart is een must, niet voor niets heeft Brugge als bijnaam 'Venetië'. Veel van de mooie historische panden staan pal aan de vaarroute ín het water. Ervaar het contrast tussen de drukte in de stad en de relaxte sfeer op het water. De prachtige historische huizen zorgen voor een gevarieerd beeld vanwege de verschillende kleuren, gevels en steensoorten. Als u een stukje door het groen vaart ziet u in de verte de Onze Lieve Vrouwetoren, hét oriëntatiepunt van Brugge. Uw gids zorgt voor leuke verhalen. Geniet samen van deze unieke rondvaart!  

Hoofdgerecht naar keuze

Na het aanmeren loopt u samen naar het tweede restaurant, wederom in de binnenstad van Brugge. Iedereen kiest uit de verschillende mogelijkheden op de kaart; vis, vlees of vegetarisch. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. 

Wandeling door hartje stad

Uw eigen gids haalt u op bij het restaurant. Samen loopt u een mooie route door het centrum van Brugge. Het historische centrum staat in z'n geheel op de Unesco Werelderfgoedlijst. De gids laat u een aantal van de vele highlights zien. Bijvoorbeeld het belfort, waarbij de hoge halletoren opvalt. Deze staat pal aan de Grote Markt, waar het altijd gezellig druk is. Hier vindt u mooie trapgevels, het markante witte gebouw van het Proviniciaal Hof, en veel toeristen die een koets pakken. De gids vertelt u onderweg de leukste anekdotes en zorgt ervoor dat de wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Het derde restaurant heeft een leuke tafel voor u vrijgehouden. Hier geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. In Brugge varen open boten. In de maanden dat er niet gevaren wordt, kunt u ons walking dinner reserveren. 

Review Happen, stappen, varen in Brugge

Personeelsvereniging Hanse (103 p): "We kijken er met een voldaan en blij gevoel op terug. Het was een gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Vragen werden goed beantwoord en het arrangement en de menu’s werden naar onze wensen aangepast."
ECS2XL:
"Het arrangement is goed verlopen. Ik heb eens rondgevraagd bij de collega’s en volgende reacties gesprokkeld: Alles is vlot verlopen, we zijn overal goed en vriendelijk ontvangen, we kunnen eigenlijk niets negatiefs zeggen over het verloop van de avond. Het weer heeft ook goed meegeholpen. De restaurants waren geen culinaire hoogstandjes maar het was wel lekker en verzorgd."

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Brugge!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 108 € 130,68
15 - 30 € 106 € 128,26
31 - 60 € 104 € 125,84
Inclusief
· Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
· Rondvaart (30 minuten) door Brugge
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Voorgerecht
17.00 uur Rondvaart
18.00 uur Hoofdgerecht
19.30 uur Stadswandeling
20.30 uur Dessert
21.15 uur Einde (schatting)

→ Eerder of later beginnen?
Dit arrangement kunt u ook overdag doen. Als luncharrangement bijvoorbeeld. Of u kunt eerder beginnen en wat vrije tijd inplannen. Heeft u hier vragen over? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee.

Reserveren Meer informatie