Walking Dinner Breda

Ga samen uit eten in 3 verschillende restaurants op één avond, en maak tussendoor een leuke stadswandeling. Zoekt u een ontspannen bedrijfsuitje in Breda? Dan is dit walking dinner uw arrangement: 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Breda

In de gezellige binnenstad van Breda komt u aan het begin van de avond samen. Hier begint uw teamuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling in Breda

Uw lokale gids haalt u op bij het restaurant. Samen loopt u een mooie route door het centrum van Breda. U krijgt een aantal van de highlights zien, zoals bijvoorbeeld de historische Begijnhof, de Grote Markt met de Brabantse gezelligheid, de Onze Lieve Vrouwekerk, of de moderne vormgeving van het Chassé theater. Maar er is ook tijd voor andere bezienswaardigheden zoals de Blind Walls Gallery. Verschillende internationale kunstenaars maakten verspreid door de stad bijzondere muurschilderingen die een link hebben met verleden, heden of toekomst van Breda.

Onderweg hoort u de leukste verhalen, waarbij de gids leuk inspeelt op de sfeer in uw groep. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In een ander restaurant in hartje Breda kunt u in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. U kiest allemaal een favoriet hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht inclusief bijgerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u samen door de binnenstad in een paar minuutjes naar het derde partnerrestaurant.

Afsluiting van uw personeelsuitje in Breda

In weer een prachtig restaurant in hartje stad rondt u dit afwisselende uitje samen af. U geniet hier samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke 3 restaurants gaat u eten? 
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat? 
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (historie, rol van het water, muurschilderingen) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de wandelingen voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

Doordat u een paar keer van restaurant - en dus van gesprekspartner - wisselt,  zit er schwung in dit uitje. In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Verras uw collega's met dit compleet verzorgde uitje in Breda!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 72 € 78,48
61 - 120 € 70 € 76,30
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling?
Dat kan! Neemt u contact met ons op? Dit arrangement kunt u bijvoorbeeld ook overdag doen. Of u kunt vrije tijd laten inplannen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent.

Reserveren Meer informatie