Rondvaart en stadswandeling Breda


Een bedrijfsuitje in Breda met een stadswandeling, een rondvaart én een bezoek aan twee lokale toprestaurants. Verras uw collega's met dit ontspannen arrangement: 

  • Lunch (huisgemaakte soep, luxe belegd broodje en 1 consumptie)
  • Rondvaart 
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Start van uw bedrijfsuitje in Breda: verzorgde lunch 

In een restaurant in de binnenstad staat een mooie tafel voor u klaar. Hier ontmoet u elkaar en begint het uitje met een ontspannen lunch. Deze bestaat uit huisgemaakte soep en diverse broodjes met luxe beleg. U kiest zelf wat u erbij wilt drinken. Er is keuze uit koffie, thee, melk, of fris.

Rondvaart in Breda

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart door de singels van Breda. U vaart langs het beroemde Spanjaardsgat, een waterpoort vlakbij het Kasteel van Breda. Het kasteel uit de 14e eeuw is goed te zien vanaf het water. Hier is de Koninklijke Militaire Academie gevestigd. U pakt op de route zelfs een stukje groen mee (het Valkenbergpark). Onderweg krijgt u uitleg, hoort u leuke weetjes, en verbaast u zich over het contrast tussen de drukte in de stad en de rust op het water. 

Stadswandeling met mooie bezienswaardigheden

Uw gids staat al voor u klaar bij de aanlegplaats. Samen loopt u een mooie route door het centrum van Breda. De gids laat u een aantal van de highlights zien, zoals bijvoorbeeld de historische Begijnhof, de Grote Markt met alle Brabantse gezelligheid, de Onze Lieve Vrouwekerk, of de moderne vormgeving van het Chassé theater. Maar er is ook tijd voor andere bezienswaardigheden zoals de Blind Walls Gallery. Verschillende internationale kunstenaars maakten verspreid door de stad bijzondere muurschilderingen die een link hebben met verleden, heden of toekomst van Breda. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant van dit arrangement. Hier neemt u afscheid van de gids.

Stel zelf uw 3 gangen keuzemenu samen

Het is tijd voor een driegangendiner in het Bourgondische Breda. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. Iedereen kiest per gang waar hij/zij op dat moment zin in heeft. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten!

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk wilt u dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Breda met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
U kunt dit uitje elke dag van de week reserveren. De rondvaart in Breda is mogelijk van maart tot en met november. In Breda varen open boten, die deels te overkappen zijn als het nodig is. In de maanden dat er niet gevaren wordt, kunt u ons walking dinner reserveren. 

Reviews Rondvaart en stadswandeling Breda:

RDW: "De lunch was goed en voldoende, De stadswandeling was nat, maar aan het weer kunnen jullie niks doen. De rondvaart was leuk, het diner was uitstekend. Kortom, we hebben een prima dag gehad tijdens ons bedrijfsuitje."

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Maak uw collega's blij met dit gevarieerde arrangement in Breda! 

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
Inclusief
· Verzorgde lunch incl. 1 consumptie (koffie/thee/melk/fris)
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Rondvaart door Breda van 1 uur, inclusief schipper
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
13.15 uur Lunch
14.30 uur Rondvaart
15.30 uur Stadswandeling
17.00 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

Reserveren Meer informatie