Walking dinner met drive-in waterbus Rotterdam

Wilt u een afwisselend bedrijfsuitje waarbij u veel van Rotterdam beleeft en spectaculair het water inrijdt met een amfibiebus?

Voorgerecht met welkomstdrankje

Dit personeelsuitje in Rotterdam begint met een heerlijk voorgerecht en een welkomstdrankje. U heeft hierbij de keuze uit meerdere voorgerechten of u krijgt een proeverij van verschillende voorgerechtjes aangeboden. Een heerlijke start van uw dag!

Drive-inn waterbus tocht

Rotterdam heeft een fantastisch centrum en staat bekend om zijn prachtige skyline. U leert beide kennen tijdens deze spectaculaire busrit. Eerst rijdt u langs een aantal highlights, zoals de Kop van Zuid met het bekende Hotel New York, de mooie Oudehaven en de bekende kubuswoningen. En natuurlijk rijdt u ook over de Erasmusbrug.

Na een prachtige tour van ongeveer een half uur gebeurt het... uw bus rijdt het water in! Een spectaculair moment! U vervolgt de rit met een vaartocht over de Maas. Wat een unieke belevenis om ineens te varen...  Na een vaartocht van ongeveer een half uur laat de chauffeur/kapitein van deze amfibiebus u weer aan de wal uitstappen. Hierna gaat u samen naar het tweede restaurant. 

Hoofdgerecht

Hier staat al een gezellige tafel klaar voor uw gezelschap. U wordt hartelijk ontvangen, en iedereen kiest een hoofdgerecht. Hierbij heeft u de keuze tussen een vis- vlees- of vegetarisch gerecht, voor elk wat wils. Hierbij kiest u een lekker drankje. (Een drankje per persoon is inclusief). Na het hoofdgerecht komt uw gids uw groep ophalen om u mee te nemen voor een mooie wandeling.

Stadswandeling

Uw gids heeft de leukste verhalen voor u, en laat u de relatief onbekende stukjes Rotterdam zien. Maar zijn deze achteraf straatjes met de gezellige terrassen op de stoep en de bijzondere winkeltjes en ondernemers eigenlijk niet het allerleukst in een stad? Ook neemt de gids uw groep mee door een mooi park. Zo geniet u samen van een gevarieerde wandeling. Het geeft u weer eens een heel andere blik op deze fotogenieke stad. De gids brengt u ten slotte naar het derde restaurant. 

Dessert

Hier sluit u deze bijzondere dag samen af met een heerlijk dessert naar keuze of Grand Dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie of thee. Speciale dieetwensen kunt u van te voren aan ons opgeven. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is tijdens dit teamuitje, zodat u met z'n allen zorgeloos en ontspannen kunt genieten van dit geslaagde uitje!

Review van dit bedrijfsuitje in Rotterdam: 

Mevrouw G. van Wijk: "De groep heeft het evenement als positief ervaren. Super fijn dat alles zo snel geregeld kon worden. Dit event was echt korte termijn planning."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 95 € 103,55
31 - 60 € 92 € 100,28
61 - 80 € 90 € 97,01
Inclusief
- Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten
- 1 drankje bij het voorgerecht
- Waterbus tour deels op het land, deels te water
- Hoofdgerecht naar keuze
- 1 drankjes bij het hoofdgerecht
- Stadswandeling onder leiding van een enthousiaste stadsgids
- (Per ca 20 personen een eigen gids)
- Dessert naar keuze/Grand Dessert
- Koffie of thee na

Liever een andere combinatie van activiteiten? Mailt u ons gerust, we passen het arrangement graag aan uw wensen aan!

Reserveren Meer informatie