Happen Stappen Varen Rotterdam

Een bedrijfsuitje uit onze top tien: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit ontspannen bedrijfsuitje in Rotterdam: 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Rotterdam 
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Het begin van uw bedrijfsuitje

In een gastvrij restaurant in Rotterdam krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). U kiest hier een lekker drankje bij. 

Rondvaart Rotterdam met skyline, Erasmusbrug en havens

Uw groepsuitje gaat verder met een mooie vaartocht. Deze begint in het centrum, waarna u de skyline van Rotterdam te zien krijgt vanaf het water. Niet alleen de skyline van de stadskant is prachtig, ook de skyline van de Kop van Zuid aan de overkant mag er zijn. Hier vormen de moderne hoge woontorens in combinatie met het lage en historische pand van de Holland Amerika Lijn een indrukwekkend geheel. Verderop ligt Katendrecht. Vroeger was dit een ruige buurt, nu is het een hip stukje Rotterdam dat tegenwoordig met een brug verbonden is met de Kop van Zuid.

U vaart langs Het Park met de Euromast, gevolgd door het gezellige Delfshaven. Hier vindt u moderne en trendy restaurants in oude fabriekspanden. U zet koers naar de havens, en vaart tussen de enorme containerschepen door. In deze grootste Haven van Nederland kunt u het laden en lossen van de containerschepen vanaf het water bekijken. De afwisseling maakt deze rondvaart uniek!

Hoofdgerecht naar keuze

Na het aanmeren is het tijd voor het hoofdgerecht. U schuift aan in een gezellig restaurant. Hier kiest u een hoofdgerecht. U heeft de keuze uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Inclusief een drankje. 

Bijzondere stadswandeling

Een enthousiaste gids haalt u op voor een stadswandeling van ongeveer een uur, waarbij hij u een aantal van de vele highlights laat zien. Bijvoorbeeld het gebied rond de Oude Haven, met de bruine vloot en de restaurants met terrasjes aan het water. Het Witte Huis was ooit het hoogste kantoorgebouw van Europa en is hier nog steeds dé eyecatcher. De kubuswoningen zijn hier ook te bewonderen, en als u wat verder loopt komt u langs de Laurenskerk. Deze stamt uit de 15e eeuw, en dat is bijzonder te noemen in Rotterdam. Een eindje verder staat de Markthal, een combinatie van foodhal, woningen en bedrijven. Het plafond is het grootste kunstwerk van Europa. De gids zorgt voor een gevarieerd geheel en brengt u na afloop bij het laatste restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, weer in een ander mooi restaurant. Ditmaal voor een dessert. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Voor elk wat wils dus. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is het hele jaar mogelijk. De boten zijn overdekt (en verwarmd in de winter). Er is een toilet aan boord, en de boten zijn rolstoeltoegankelijk. In de periode november t/m half maart begint het uitje eerder op de dag. U kunt er natuurlijk ook een luncharrangement van laten maken.

Reviews Happen, stappen, varen Rotterdam

HW administratie en belastingadvies: "Afgelopen vrijdag ons bedrijfsuitje gehad. Was allemaal goed verzorgd. Bedankt!"

De heer D. Koning: "Het arrangement is door de hele groep goed beoordeeld. Jullie krijgen een 8!"

Ton (Bedrijf, Rotterdam): "Jullie krijgen een 9! Het was een topdag. Iedereen heeft zich zeer goed vermaakt. Uiteraard heeft het weer hierbij geholpen. Iedereen was zeer voldaan en tevreden. Zeer bedankt voor het organiseren, kudo’s aan Christianne voor de support en het opzetten!"

Royal Burger Groep:"Met 34 collega's genoten van een zeer afwisselend programma. Van alle foto's spat de vrolijkheid af."

BENU Apotheek Strijen: "We hebben een hele leuke dag gehad, het eten was lekker en de stadstour met gids was erg leuk." 

De heer B.M. Benting: "Het arrangement is door de hele groep goed beoordeeld."

Nicole: "Iedereen was er superblij mee: Ongedwongen eten en met elkaar aan de praat kunnen tijdens de verschillende activiteiten. Dit arrangement moest ervoor zorgen dat collega’s met iedereen aan de praat raken i.p.v. degenen die naast je aan tafel zitten en dat is zeker gelukt. Niet overgeorganiseerd, wel duidelijk, tijdsbestek was uitstekend, wij zijn overal en door alle betrokkenen goed ontvangen en begeleid. Bijzondere dank ook nog aan onze gids: Wat een hilarische tour door Rotterdam was dit! Ook Rotterdammers hebben er nog het een en ander van opgestoken.

Euroliquids: "Het was een goed, en afwisselend programma. De stadswandeling was goed te doen en erg interessant. Bij het tweede restaurant was het ook goed geregeld en hadden we keuze uit vis, vlees of vegatarisch. De afstand naar de watertaxi was ook goed aan te lopen. We zijn met 4 watertaxi’s het water op gegaan, een goed uur op de taxi was zo voorbij. Ondanks dat het donker was, was het juist erg leuk. We werden op een ander plek afgezet en vanaf daar was het waren we zo bij het derde restaurant. Daar kreeg iedereen een goed nagerecht. Het contact met Stadsarrangement is goed verlopen, vriendelijk en snelle reacties waardoor we wisten wat ons te verwachten stond."

Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje in Rotterdam!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Rondvaart van 75 minuten
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start ca 15.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Reserveren Meer informatie